Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини
Політичні новини

Політичні новини, офіційні новини Мукачівського міськвиконкому. Новини з Мукачівської Ратуші, найсвіжіші новини України, Закарпаття.



КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ ЧЕКАЄ НА ПОПРАВКИ

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
Напередодні Дня Конституції України в малому залі міської Ратуші відбулися урочисті збори.
Міський голова Золтан Ленд’єл поділився своїми думками з приводу тих сумних подій, які відбуваються на сході нашої країни, висловив переконання про те, що невдовзі мир та злагода запанують на українській землі. Золтан Золтанович акцентував увагу присутніх на ролі Конституції в житті українського суспільства, забезпеченні прав
 

На зустрічі з бізнесом – про податковий компроміс

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
У Мукачівській ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області відбулась зустріч начальника інспекції Романа Луника з представниками бізнесу на тему: «Новації податкового законодавства, електронні сервіси Міндоходів».
Керівник інспекції зазначив, що діалог з платниками податків є принциповою позицією Міндоходів, бо саме на результатах двосторонньої розмови базуються подальші
 

«Спрощенці» Мукачівщини сплатили 13 млн. грн. єдиного податку

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Так, за січень-червень 2014 року фізичні особи, які працюють на спрощеній системі оподаткування, перерахували до скарбниці понад 12750,6 тис. грн. податку, а юридичні – понад  4246,3 тис. грн. З початку цього року «єдинщики» Мукачівщини сплатили на 845,7 тис. грн. більше єдиного податку ніж у аналогічному періоді минулого року.
 

Виконком І ЗНОВУ ПРО «ТІНЬОВУ» ЕКОНОМІКУ

Про забезпечення надходжень податків і зборів (обов’язкових платежів) до бюджетів усіх рівнів на вівторковому засіданні виконавчого комітету Мукачівської міської ради зробив повідомлення заступник начальника ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Володимир Куп’як. Він, зокрема, розповів про податкові надходження за 5 місяців поточного року,
 

Звернення до мешканців Закарпаття

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
У зв'язку з початком літнього туристичного сезону в 2014 році співробітники Державної прикордонної служби України очікують на зростання бажаючих виїхати на відпочинок як за межі України так і до України. Не є виключенням і пункти пропуску на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону.
 

Правоохоронці організували навчання для громадських активістів

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Під час прийому громадян у м.Мукачеві начальник Управління МВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич з сільським головою с.Дерцен обговорили можливість надання правоохоронцями консультації та проведення навчання для членів громадського формування. Цими  днями така зустріч відбулась  у с.Дерцен.
 

У МУКАЧЕВІ БУДЕ НОВИЙ ШПИТАЛЬ

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
Минулого тижня з візитом у Мукачеві побував керівник американського благодійного фонду «SARA» Штефан Сіладі. Його супроводжували працівники Фонду. Вони відвідали обласну дитячу клінічну лікарню з якою вже давно плідно співпрацюють, надсилаючи в Мукачево з Америки медичне обладнання, організовуючи стажування закарпатських лікарів у клініках США, Угорщини, Німеччини тощо.
 

Новим прокурором Мукачева став Віктор Данканич

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
Наказом в.о. Генерального прокурора України Олега Махніцького прокурором м. Мукачево було призначено Віктора Данканича.
Народився Віктор Михайлович у 1972 році в с.Брід Іршавського району. У 1996 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого.
 

Про призов громадян на строкову військову службу в травні-липні 2014 року

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

НАКАЗ

Військового комісара Мукачівського об’єднаного міського військового комісаріату

Про призов громадян на строкову військову службу в травні-липні 2014 року

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указів Президента України від 14 жовтня 2013 року  № 562/2013 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України

 

Щодо індексації пенсійних виплат у травні 2014 року

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Відповідно до Закону України “Про індексацію грошових доходів населення” та Порядку проведення  індексації затверджено постановами Кабінету Міністрів України від 17.07.2003  №1078 та від 13.06.2012  №526 у травні 2014 року здійснено індексацію 41 тисячі пенсіонерів області.
За повідомленням Державної служби
 
Еще статьи...


Страница 1 из 17
Loading...

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".