Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Реклама Стоматологія, протезування та ортодонтія

Стоматологія, протезування та ортодонтія

breketi
Багатьох з нас не в повній мірі влаштовує власна усмішка. Для когось каменем спотикання стає колір зубів, дуже далекий від білосніжного, хтось соромиться неправильного прикусу і викривленості зубів. 

Практично всім відомо, що таке брекети і для чого вони служать. В даний час це найефективніший засіб виправлення прикусу зубів. Брекет-система, встановлюється безпосередньо на зуби і сприяє їх вирівнюванню.

breket sistems 1breket sistems 2breket sistems 3Яким чином вибирати брекети, яким нюансам необхідно приділяти увагу? Вибір брекетів повинен здійснюватися відповідно до складності зубної проблеми самого пацієнта, в деяких випадках конкретні брекет-системи не зможуть ефективно працювати над виправленням прикусу.

Крім того, сам пацієнт може вибрати брекети на підставі власних фінансових можливостей і переваг. Існують наступні види брекет-систем: лінгвальні брекети, сапфірові брекети, металеві брекети.

Звернувшись до нас ви зможете отримати насамперед, безкоштовну консультацію ну і звісно весь спектр послуг. Ми працюємо не тількі з дорослими але і з дітьми!

ortodont 2ortodontstomat uzgorodsjka

 

 

 

 

м. Мукачево, вул. Ужгородська, 74а тел.: 050 997 1823, 168 162 0349

лікар-стоматолог Хлопонін О.П.

 

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".