Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури Відбувся звітний концерт творчих колективів Мукачева

Відбувся звітний концерт творчих колективів Мукачева

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Свято краси, мистецтва та таланту. Так охарактеризували поціновувачі мистецтва звітний концерт творчих колективів Мукачева, який відбувся цими вихідними в Мукачівському обласному російському драмтеатрі. Це своєрідний підсумок роботи талановитих музикантів, співаків та танцівників міста за рік.
«Без культури немає нації» – каже народна мудрість. Цієї думки і мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл, який стверджує, що творчість завжди об’єднувала народ, навіть у важкі часи війни. У місті багато талановитих співаків, музикантів і танцюристів, в  цьому немає жодного сумніву, переконаний фундатор і керівник народного хору хлопчаків і юнаків, заслужений діяч мистецтв України Володимир Волонтир. А черговий звіт творчих самодіяльних колективів міста яскраве цьому підтвердження.
Творчий концерт проводиться у Мукачеві щорічно в рамках святкування днів міста. Цього разу його приурочили до пам’ятної дати – 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка. Урочисто відкрили концерт вихованці школи мистецтв №2. За ними – таланти школи мистецтв №1 ім. С. Мартона.
Хоровий колектив мистецької школи №2, окрім запланованого номеру, підготував для присутніх і твір пам’яті Небесної сотні. Вокальний ансамбль школи мистецтв №1 вразив усіх поєднанням юних голосів. Присутні голосно плескали їм в долоні і вигукували «Браво!». Побачити виступи творчих колективів міста зібралось чимало поціновувачів мистецтва.  Захопленими поглядами та щирими оплесками вони нагородили тих, хто  протягом року розвивав культурне життя міста. Ну а найкращих працівників  культури Мукачівська міська рада відзначила грамотами, які вручила нагородженим в.о.начальника відділу культури міськвиконкому Ірина Петрус.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому



"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".