Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини УСПІШНО ВИСТУПИЛИ В КИЇВСЬКІЙ ТА ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ

УСПІШНО ВИСТУПИЛИ В КИЇВСЬКІЙ ТА ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТЯХ

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Чергові досягнення вихованців Мукачівського молодіжного клубу Кіокушин-кан карате-до Ренмей на минулих вихідних порадували шанувальників цього виду спорту на Закарпатті.
Так, 11 жовтня 2014 у м. Вишгороді, Київської області пройшов Відкритому Чемпіонату Київської області з Кіокушин-кан Карате серед дітей, юнаків, дівчат та юніорів, дорослих чоловіків та жінок. Здобуток нашої команди на цих змаганнях – шість нагород різного ґатунку. Перші місця вибороли Канчій Михайло (категорія 6-7 років, до 25кг) та Русин Юрій (категорія 14-15 років, до 50кг). Друге місце у категорії 12-13 років (до 55кг) здобув Попович Олександр, а серед юніорів 14-15 років (до 50кг) третє місце посів Кохан Юрій.
Лідер команди Матьковскі Сергій спробував свої сили одразу у двох категоріях – у звичній для себе, серед юніорів 16-17 років (до 70кг), де здобув срібну нагороду, та вперше – серед чоловіків 18-35 років, де виборов бронзову нагороду.
Але на цьому „збір” нагород не закінчився. Наступного дня, 12 жовтня, команда Мукачева та району взяла участь у турнірі відкритого кубка Львівської області з Кіокушин-кан карате серед дітей , юнаків та дівчат, на якому жоден з учасників збірної команди не залишився без нагороди.
11 медалей на цьому турнірі (шість перших, три других та два третіх місця) - здобуток, який наглядно вказує на рівень підготовки наших спортсменів.
Золоті нагороди отримали Канчій Михайло (6-7 років, до 24кг), Канчій Іван (10-11 років, до 45кг), Попович Олександр (12-13 років, до 35кг) Євтушенко Максим (12-13 років, до 45кг),  Русин Юрій (14-15 років, до 50кг) та Ватага Данії (14-15 років, 60+кг).
Срібло турніру вибороли Муска Ярослав (8-9 років, до 25кг), Попович Василь (12-13 років, до 35кг) та Кохан Юрій (14-15 років, до 50кг).
Бронзові нагороди дісталися Голишу Андрію (8-9 років, до 35 кг) та Поповичу Івану (10-11 років, до 40 кг).
Крім того, Петрик Євген, Макаров Віктор та Бисага Андрій отримали від організаторів турніру нагороди за волю до перемоги.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Loading...

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".