Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини Каратисти вшанували воїнів-афганців

Каратисти вшанували воїнів-афганців

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Не вперше президент федерації кіокушин-кан карате Ігор Капура проводить змагання, присвячені річниці виводу військ із Афганістану. Винятком не став і цей рік. 12 лютого на базі ЗОШ №13 відбулась відкрита першість Мукачева з кіокушин-кан карате, присвячена 23-й річниці виводу військ із Афганістану. Перед початком турніру декілька спортсменів з воїнами-афганцями відвідали музей пам'яті воїнів-інтернаціоналістів, що дуже вразила всіх присутніх. Після чого о десятій годині почалось відкриття турніру, а саме з пісні про Афганістан. Ця пісня дуже вразила всіх афганців і змусила згадати їх минуле. Голова федерації Ігор Капура представив гостей цього турніру: заступника міського голови, керуючий справами виконкому Олександра Галая, котрий привітав всіх присутніх афганців з цією пам'ятною подією і сказав дуже багато приємних і теплих слів, після чого Ігор Капура нагородив всіх афганців почесними відзнаками від Закарпатської обласної федерації, а в свою чергу голова афганської спілки Василь Сувирда подарував кубок та почесну грамоту з підписом голови Національної спілки Сергія Червонописького за активну участь у громадському житті суспільства та досягнення значних успіхів у патріотичному та спортивному вихованні молоді.
На цей турнір приїхали 80 спортсменів із Ужгорода, Сваляви, Тячева, Мукачева, Мукачівського району, Хуста, Тячівського району, Берегова, щоб позмагатись у цьому турнірі і виявити найкращого. На цих змаганнях не було переможених, кожен із учасників був нагороджений грамотою та медалями, а переможці великими двоярусними кубками. Особливо глядачам сподобалась призерка чемпіонатів світу та багаторазова чемпіонка України та Європи, володарка коричневого поясу, приваблива та вражаюча Крістіна Бабіля, котра на цьому турнірі посіла перше місце і була нагороджена величезним кубком. А також перші місця посіли чемпіон Європи Роман Ковельський, призер Європи Максим Євтушенко, чемпіон України Степан Борколеш, призер Європи, спортсмен з сел.Чинадієво Юрій Русин, боєць з села Дубино Юрій Кохан, боєць з Мукачівського району Віктор Трощак, спортсменка із села Гать Фрузина Бак, спортсмен з Берегівського району, 43-річний Сергій Шімон та інші спортсмени. Хотілось би відмітити кваліфіковане суддівство на цьому турнірі, на якому себе показав кандидат в майстри спорту Андрій Шютев та заступник голови федерації, тренер з Ужгорода Костянтин Томчич.
В цілому змагання пройшли в дуже теплій та щирій обстановці і хотілось би додати, що 39 спортсменів перед початком змагань були нагороджені керуючим справами міськвиконкому, заступником міського голови Олександром Галаєм та головою афганської спілки Василем Сувирдою, спортивними посвідченнями з різними розрядами. Після турніру афганці запросили взяти участь у покладанні вінків воїнам-інтернаціоналістам, котре відбулося 14 лютого, на що голова федерації охоче погодився. Закінчив турнір головний суддя змагань Ігор Капура такими побажаннями: „Щоб завжди у кожного із нас був мир, злагода та любов і щоб ніколи на землі не було війн, а те, що було завжди залишилося в наших серцях і щоби з гідністю пам'ятали тих воїнів, які не повернулися в свої рідні домівки, а залишилися лежати на чужій землі і хай земля їм буде пухом!"
Велике спасибі владі котра пам'ятає наших героїв Афганістану.

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".