Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ВАШЕ СТАВЛЕННЯ ДО ПОДІЙ У КИЄВІ?

ВАШЕ СТАВЛЕННЯ ДО ПОДІЙ У КИЄВІ?

Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
Петро, підприємець:
– Якщо чесно, неоднозначне. Ось ми рівняємось на Європу, так там такого би не допустили, закидати камінням, бити палицями правоохоронців. Там за це дуже суворо карають. А з іншого боку, чому бракує мудрості сісти за стіл переговорів. Була спроба на початку січня провести круглий стіл влади і опозиції із залученням екс-президентів, ієрархів. І хто винен, що народ цього не побачив, всі телеканали відімкнули. Можливо український народ і мудрий, але наші політики, як при владі, так і в опозиції – ні.
Ігор, службовець:
– Я глибоко переконаний, що в нашій державі потрібно щось міняти і тому разом з мукачівськими однодумцями поїхав на Євромайдан. Атмосфера, що панує там назавжди залишиться в пам’яті, це піднесення людського духу не передати словами, усмішки, доброзичливість і не було ніякого поділу на Схід і Захід України, всі обстоювали право українського народу вирішувати самим, як жити. А ще було приємно бачити, як усі мітингувальники смакували наш бограч-гуляш, зварений в 350-літрововому казані (бограчі).  Євромайдан демонструє світові, що український народ єдиний. А я особисто тепер боюся, щоб мені за цими новими законами не пришили кримінал за участь у Євромайдані.
Василь, будівельник:
–  Я далекий від політики. Хай там розбираються самі, чим я може зарадити? Але одне мене дошкуляє: ми працювали на совість, виконуючи робити на замовлення міської ради, а гроші нам досі не заплатили. Мукачівські урядовці кажуть, що гроші на рахунках є, але їх не видає казначейство. Та де таке може бути? Значить уряд нас грабує, адже і не знаємо, коли отримаємо зароблене, а дітей годувати треба…
Інокентій, військовий:
– А що ви хочете. У вас немає лідерів опозиції. Ця трійця (Яценюк, Тягнибок, Кличко)  не може між собою домовитись, кожен бачить себе головним. А толку ніякого. Шкода людей, що вже два місяці мерзнуть на Євромайдані, чого вони досягнуть з такими «лідерами»?
Іван, учитель:
– Чому нашому Президенту потрібно було цілих лва місяці, аби побачити Євромайдан? Поки не почалися збройні сутички, він мовчав, ніби і не існує протистояння. Зрештою, я його розумію, радники підказали: чекайте, поки самі втихомиряться. Не вийшло, почалася справжня революція. І тут Президент заговорив. Одне я шкодую, переговорником до Президента ходить Кличко. Зрозуміло, найавторитетніший з опозиційних, так би мовити, лідерів, але, чому не може набрати собі професійних консультантів, адже за останній час зробив стільки промахів, не зумів використати ситуацію на свою користь, бо ж планує наступного року іти в президенти…
Юрій, підприємець:
-  Один із регіональних лідерів зізнався, що закони 16 січня приймалися саме проти Євромайдану. Європа, до речі, зазначила, що вони найбрутальніші за останні роки. Не дивлячись на протистояння Євромайдану з подачі Президента у ніч з понеділка на вівторок вони були оприлюднені в офіційній пресі. Тож Януковичу, виходить, наплювати на більшість українців, які ці закони не сприймають. І ще. Хіба в Україні не може знайтися справжній лідер, який повів би за собою людей? Ми так на нього, чесного, не жадібного до багатства, до благ, чекаємо!
Андрій, юрист:
–  В Україні сьогодні все пішло шкереберть, закони ухвалюються за лічені секунди «руками», вони антинародні, антидемократичні. Україна за нинішньої влади скотилася до рівня Північної Кореї. Про Білорусь не кажу, там хоча б, якщо і немає демократії, то, принаймні, рівень життя громадян на порядок вищий, ніж у нас. Вважаю, що нинішня українська влада (конкретно Янукович) аби запобігти подальшому протистоянню, повинні скасувати незаконно прийняті закони і таки оновити уряд.
Емерих, пенсіонер:
–  Раніше вважав, що гіршого президента, ніж Ющенко Україна не мала. Виявляється – помилявся. Що доброго за роки свого правління зробив для нас, для держави Янукович? Треба, думаю, довго думати, аби назвати хоча б якість його позитивні кроки. А негативні – пальців на двох руках не перелічити. Свого часу він проголошував з плакатів «Почую кожного», а нині два місяці люди мітингують в столиці, а він тільки цими днями «почув» про це. Хіба такого керманича ми хотіли й обирали, який абсолютно відірваний від народу?
 

Коментарі  

 
0 #1 Закарпатец 06.04.2014 21:01
http://www.youtube.com/watch?v=DxfhxP4LGLo

Взгляд на Украину из Литвы
Цитировать
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Loading...

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".