Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Освіта Про роботу Мукачівської СЮТ в літній період

Про роботу Мукачівської СЮТ в літній період

Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
Допомогти дітям цікаво та змістовно провести літні канікули – таке завдання ставив перед собою педколектив СЮТ у своїй роботі в літній період. Для реалізації цих завдань СЮТ була проведена наступна робота:
Протягом червня місяця за окремим розкладом  на СЮТ проводились заняття в гуртках ПТМ, юних користувачів ПК, картингу.
З метою залучення учнів навчальних закладів міста до гурткової роботи на наступний навчальний  рік з 02.06 по 13.06.2014 р. на СЮТ проходили Дні відкритих дверей. Діти відвідали постійно діючу виставку технічної творчості гуртківців, ознайомились з гуртковою роботою окремих гуртків, з будовою картингу, з принципом  керування авіамоделей, запуском найпростіших літаючих моделей, подивились мультфільми на тему «Безпека в житті», переглянули відео матеріали про роботу СЮТ.
Відвідали СЮТ діти оздоровчих таборів ЗОШ № 2 – 23 учнів, СЗОШ№ 4 – 91 учень, ЗОШ № 11- 48 учнів, ЗОШ № 20 – 15учнів. Всього відвідали СЮТ 177дітей.
На відзначення Міжнародного Дня захисту дітей на СЮТ 02.06.2014р. проходив конкурс малюнків на асфальті «Дитинство в сонячних долонях». У програмі заходу були ігри, вікторини, змагання по запуску найпростіших авіамоделей (планерів) з катапульти, виготовлення виробів технікою оригамі ( журавлика, ворони). У заході приймали участь гуртківці СЮТ та учні з оздоровчого табору СЗОШ№ 4.
З метою розширення  технічних знань та змістовного відпочинку в літніх оздоровчих таборах при ЗОШ № 2, СЗОШ № 4, ЗОШ№ 11,    СЗОШ № 16, ЗОШ№ 20 була організована гурткова робота керівниками гуртків ПТМ та виготовлення сувенірів. Під час занять в гуртках діти виготовляли різноманітні плоскі, об’ємні, рухомі іграшки з паперу, конструювали найпростіші авто, судно та авіамоделі.
Метою цих занять було формування у дітей технічних, конструкторських здібностей, художньо –естетичного саку, навичок в роботі з ножицями. В кінці зміни табору проводились виставки виробів дітей, оформлялись стенди виробів «Паперовий всесвіт».
-З метою розвитку творчої уяви, фантазії, художнього смаку з дітьми  проводились конкурси малюнків на тему:
«Моє авто» ( 03.06 – СЮТ,  ЗОШ № 11);
«Діти мріють про космос» (10.06 – ЗОШ № 2);
«Техніка майбутнього » (04.06 – СЗОШ № 16).
-З метою розширення технічних знань, інтересу до навколишнього  світу у таборах проводились вікторини на тему:
«Юні ерудити» (04.06 – ЗОШ № 20);
«Вгадай інструмент» ( 11.06 – ЗОШ № 2);
«На ракетах по планетах» ( 12.06 – ЗОШ № 11).
- З  метою розвитку кмітливості, інженерно – конструкторських здібностей та фізичного загартування  проводились різноманітні конкурси – змагання:
Конкурс по виготовленні плоских рухомих іграшок ( 05.06 - СЮТ)
Конкурс – змагання по виготовленню та запуску на дальність польоту найпростішої авіамоделі  (05. 06 - СЗОШ № 16,  13.06 – ЗОШ № 11)
-З метою попередження травматизму з дітьми проводились інформаційні хвилинки, інструктажі, виховні бесіди:
«Правила поведінки на вулиці, вдома, на воді» ( 02.06 -  ЗОШ 11, СЗОШ № 4);
«Пустощі з вогнем»  (03.06 – СЮТ, ЗОШ № 2);
«Правила поведінки на автошляхах та залізниці» (06.06. – СЮТ, ЗОШ № 20, 2 ).
-З метою фізичного загартування та виховання бережливого ставлення    до природи проводились прогулянки в парк відпочинку . Під час прогулянок проводились екологічні вікторини «Мій рідний край», гра «Попади в ціль», «Накинь кільце».
-З метою виховання національного патріотизму, любові до рідного краю, Батьківщини на СЮТ проходили  виховні бесіди «Символіка моєї країни», змагання картингістів та вікторина «Вітчизняні авто»
Організаційно масовою роботою в літній період було охоплено в таборах та на СЮТ  понад  670 дітей.
 

Коментарі  

 
0 #1 dobrobut 20.09.2014 09:05
Жаль, что нет радиокружка... Какие-то плоские игрушки...
Цитировать
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Loading...

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".