Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини МУКАЧІВСЬКІ КАРАТИСТИ ЗНОВУ КРАЩІ

МУКАЧІВСЬКІ КАРАТИСТИ ЗНОВУ КРАЩІ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Ще на один крупний Міжнародний турнір в Мукачеві стало більше – відкритий Кубок України з кушінкай-карате серед дітей, юнаків та юніорів. До міста над Латорицею з'їхалося понад двісті хлопчиків і дівчаток з 15 областей України, гості з Білорусі, Угорщини, Німеччини.
Нових спортивних здобутків і перемог побажав учасникам змагань міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл. Окрасою турнір став показовий бій між чемпіоном Європи серед кадетів Романом Ковельським з мукачівського спортклубу «Тріумф» (вагова категорія до 70 кг.) та чемпіоном Європи в абсолютній ваговій категорії (понад 90 кг.) Ігорем Мазуром.
Гість турніру Шандор Брезовай з угорського міста Сентеш приїхав до Мукачева не з порожніми руками, він подарував два міні-скутери кращим на його погляд каратистам – мукачівцю Сергію Дякову та Віктору Трощаку з Макарьова. Шандор Брезовай запросив також ученицю ЗОШ № 11 Христину Бабілю на чемпіонат світу до Італії, адже дівчина продемонструвала чудову техніку і всі бої завершила перемогами достроково. Крім того у своїх вагових категоріях і вікових групах перемоги здобули мукачівці Олег Кампов, В'ячеслав Мадуда, Андрій Шютєв. На завершення турніру голова Федерації карате України Костянтин Височінський від імені Президії Федерації вручив Почесні нагороди за підтримку і відмінну організацію змагань Золтану Ленд'єлу, заступнику міського голови Михайлу Лабошу, адміністрації трикотажної фірми «Мрія», приватним підприємцям Віктору Трощаку, Василю Андрелі.
Як розповів головний тренер спортклубу «Тріумф», президент федерації кіокушин-кан карате Закарпаття Ігор Капура, сьогодні в Мукачеві цим видом спорту займаються понад двісті п'ятдесят хлопчиків і дівчаток від 4-5 років і старші. Найтитулованішим із них є учень ЗОШ № 11 Роман Ковельський, який став чемпіоном Європи серед кадетів на недавній першості Старого Світу в Угорщині. У складі збірної України свій титул він виборов у зустрічах з угорським, німецьким, грузинським, польським каратистами, яких переміг у важких двобоях.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B5;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".