Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини ЯК РІК РОЗПОЧАВСЯ...

ЯК РІК РОЗПОЧАВСЯ...

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
На старий Новий рік, або як у нас кажуть на святого Василя, відбувся перший в нашому краї боксерський турнір – відкритий чемпіонат Мукачева 2012 року. Протягом трьох днів більш як вісімдесят юних боксерів виборювали право називатися чемпіоном Мукачева. Для багатьох із них це була велика честь, адже саме місто над Латорицею останніми роками стало центром розвитку боксу в Закарпатті, саме наших боксерів уже запрошують до різних складів збірних України для підготовки до Міжнародних змагань. Серед них, зокрема, Іван Ільницький, Михайло Чебану, Роберт Мартон, Дмитро Куля.
Перші в році змагання проводились в двох вікових групах та вагових категоріях – юнаки 1999-1998 років народження та юніори 1996-1997 років народження.
Як і очікувалось, команду першість здобули юні боксери Мукачева, які поклали в свою копилку 9 з 22 золотих нагород. Друге місце посіли боксери Львівщини, представлені п'ятьма клубами зі Львова, Стрия, Трускавця та Стебника, у них 7 перших місць. Третіми стали боксери з Хуста – 3 перших місця, на четвертому місці берегівчани.
Серед переможців слід назвати відзначених спеціальними призами. Роман Ільницький (тренер Валерій Вишньов) визнаний кращим бійцем чемпіонату, Микола Смужаниця (тренер Олександр Салахеєв) та Олександр Левченко (тренер В.Вишньов) нагороджені за кращу техніку. Берегівчанин Владислав Лукашенко та Родіон Ігнатко з Хуста – за волю до перемоги. Почесними нагородами відзначені також львівські спортсмени Олег Довгун (м. Стебник), Володимир Кізима (м. Стрий), Віталій Бованко (м. Львів).
Чемпіонами Мукачева стали наші юні земляки Владислав Левченко, Дмитро Куля, Артур Кошут, Олександр Зіденік, Роман Ільницький, Микола Смужаниця, Юрій Ладжун, Артур Деркач, Юрій Попелич. Кращими в своїх вагових категоріях стали також Микола Салахеєв, Ігор Кваковський, Давід Лакатош.
Є таке народне повір'я: «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш». Як сказав організатор і головний суддя змагань Валерій Вишньов: – З одного боку радує, що змагання відбулися на початку року, отже, їх буде в 2012 році достатньо. А з іншого боку прикро, що до організації і проведення турніру долучились тільки спортивні клуби «Файт», «Самерс», «Рукавичка» й батьки. А це означає, що в державних структур грошей на спорт і бокс, зокрема, немає і не передбачається. Це засмучує, хоча хочеться бути оптимістом. Адже на пам'яті тріумф збірної України на чемпіонаті світу в Баку, де українці здобули вперше в історії аж чотири чемпіонські титули. Тож сподіваємося, що і в нашому краї знайдуться спонсори, меценати шкіряної рукавички, які допомагатимуть подальшому розвитку нашого виду спорту».

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".