Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Глас народу! Фінанси співають романси, або «Салат по-Мукачівськи - 2»

Фінанси співають романси, або «Салат по-Мукачівськи - 2»

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

16 серпня 2011 року в інтернет-виданні «Мукачівська Ратуша» мною була написана стаття «Салат по-Мукачівськи» де була розкритикована робота управління праці та соціального захисту населення Мукачівського району. Багато

часу пройшло з того часу та, як кажуть: «А віз і нині там». Графік роботи дотримується не завжди, а саме: у кожну п'ятниці і у святкові дні – до 16.50 – 17.00. Багато працівників запізнюються з обіду на годину або і більше тощо.
Та поговоримо ми сьогодні про фінансування управління фонду заробітної плати.
27 вересня 2011 року мною був зроблений запит в дане управління де я просив дати відповідь, чи дотримується ними порядок обчислення щорічних відпусток згідно статті 21 Закону України «Про відпустки» з копією в Мукачівську районну державну адміністрацію. На що отримав відповідь, дві, майже ідентичні відповіді, де мене повідомили, що обчислення відпусток проводиться у відповідності до вимог ст. 21 (Стаття 21. Порядок оплати відпусток. Заробітна плата працівникам за час відпустки виплачується не пізніше ніж за три дні до її початку. – авт.) Повна нісенітниця. Я мав на увазі управління праці. Поспілкувавшись з працівника собесу, з'ясувалось, що відпустки виплачують їм, розділивши на два, або три рази. (вже не кажучи про оздоровчі).
Продовжимо далі. 07 листопада 2011 року Ваш покірний слуга знову подав запит в управління праці, але вже з копіями в райдержадміністрацію та Генеральну прокуратуру України, де просив повідомити коли і за який місяць була виплачена індексація заробітної плати в вищезгаданому управління. Якщо з Ген. прокуратурою все зрозуміло, то з двома іншими – повний анекдот. З райдержадміністрації та управління праці Мукачівського району прийшли повністю ідентичні листи, оскільки відповідями їх назвати не можна. Це скоріше відписка. Мовляв: «Ти пиши, а ми тобі все рівно не скажемо». Чому однакові? Тут можна лише здогадуватись. Знову ж таки, вищезгадана індексація, за різними даними, або виплачувалась частково, або взагалі не виплачувалась, що вже, на мою думку є порушенням законодавства України. Натомість зараз на всіх порах робиться ремонт будівлі, в якій знаходиться собес. От і робіть, панове, висновки.

 

img_0001img_0002img_0003img_0004img_0005img_0006

Ярослав Талабішка

 

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".