Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Працівники ДАІ допомогли доїхати жінці до пологового, яка ледь не народила у автомобілі

Працівники ДАІ допомогли доїхати жінці до пологового, яка ледь не народила у автомобілі

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Працівники державної автомобільної інспекції Мукачівського міського відділу міліції допомогли довезти мешканку одного з сіл Мукачівщини, яка ледь не народила в мікроавтобусі, переповненому людьми. У Мукачеві схвильований водій мікроавтобусу звернувся по допомогу до даішників. Чоловік віз вагітну жінку в Мукачівський пологовий будинок, та перейми ставали все сильнішими, і він не міг спокійно керувати авто.
До того ж водій погано орієнтувався на місцевості і боявся не встигнути через затори на дорогах міста, а пологи в його 35-річної доньки почалися ще в селі, з якого вони їхали. Тим більше люди погано володіли українською мовою - розмовляли суржиком російської та угорської.
Однак співробітники ДАІ діяли швидко. Як розповів державтоінспектор, капітан міліції Володимир Копча та інспектор з дізнання ст. лейтенант міліції Михайло Феєр, які несли чергування по вул. І.Зріні, вони не вагаючись запропонували провести їх до лікарні. Відтак, правоохоронці ввімкнули звукову сигналізацію, проблискові маячки на автомобілі і за кілька хвилин домчали жінку до пологового. Наступного дня батько вагітної жінки, який був за кермом автомобіля, повідомив, що його донька народила здорову дівчинку і висловив щиру подяку працівникам відділення ДАІ Мукачіського міськвідділу за надану допомогу.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".