Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Перше квітня в моєму житті

Перше квітня в моєму житті

Рейтинг пользователей: / 17
ХудшийЛучший 
Перше квітня у мене проходить весело, це чудова нагода когось, так би мовити, когось підколоти, або хтось підколе мене, приведу кілька прикладів зі свого життя.
Минулого року, прямуючи з роботи до дому, зустрів свого знайомого, привітались, і я йому промовив у тебе на курточці голубиний послід, на що він відредагував, дуже неспокійно і сказав, що більше не буде ходити однією вулицею, бо там багато голубів і ворон. Виходжу вранці з дому, зустрічаю сусіда художника, вітаюсь, і жахом дивлюсь на картину, яку він несе в руках, кажу йому, що з твоєю картиною? Він мені, а що з нею? Я - всі фарби розплились, він в шоці бере картину дивиться, фу, все нормально.
Позаминулого року я іду до дому, зустрічаю по дорозі свого стрийка Миколу привітались, я кажу йому, стрийку, у вас подерта штанина, він подививсь на штанину, питає де? Ч кажу - з заду.
Йдучи ввечері до дому зустрічаю п'яного сусіда Андрія, питаю як справи? Як він? Він – все добре, я питаю, як його жінка, діти? Він, та добре. Проходить деякий час він до мене - у мене немає дітей і дружини.
Ідучи в автобусі з Ужгорода до дому я зустрічаю свою однокурсницю, привіт, привіт, як справи? Та все добре, а ти, як - Та теж добре. Я дивлюсь на її сумку і кажу «Я тебе дуже сильно кохаю», вона в шоці. Вова, ти про що, у мене є хлопець, я їй на це – це ж напис на твоїй сумці червоним маркером.
Йде дорогою мій сусід-художник зі своєю дівчиною Женею, вітаємось, я кажу: «Женя, ти чого порвала Богданові курточку?» Вона – де? Я кажу - на плечах. Вона, я цього не робила, це мабуть він сам. Я - і він тобі шапку не мастив? Богдане, не ти? Богдан знімає курточку, а Женя шапку – дивляться нічого немає. З першим квітням !!!
Були звичайно випадки, коли і мене підколювали. Ось один випадок. Приходжу я вранці на роботу, шеф стоїть з моїми документами і трудовою, я вітаюсь, кажу навіщо він це все приніс? Він – тебе звільнено! Я в шоці - як ? За що? Що сталося? Він, та нічого, сьогодні перше квітня... Я приходжу в гості до свого сусіда-художника, присів на крісло, сидимо розмовляємо, він: – Ти бачив, що в тебе над головою висить? Я дивлюсь, нічого не має.
Коли я було прийшов на пари, мені дівчата сказали, що не буде пар, я подякував і пішов у коридор й зустрів викладача, він – ти куди Володю, я відповідаю, Романе Михайловичу, дівчата казали, що пари не буде, він бігом на урок з'ясовувати...
Вітаю всіх з 1 квітням, нехай воно буде для вас завжди веселим.
Володимир Іванів
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Loading...

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".