Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Вітчима, який вистрелив у неповнолітнього пасинка, затримали правоохоронці

Вітчима, який вистрелив у неповнолітнього пасинка, затримали правоохоронці

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Вчора, 20 березня, в чергову частину Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від медиків амбулаторного пункту села Вільховиця Мукачівського району, які повідомили, що до них за медичною допомогою звернувся 15-річний місцевий хлопець із вогнепальним пораненням.
Як з'ясували правоохоронці, які одразу прибули на місце події, хлопця поранив його вітчим, який вистрілив йому в голову з мисливської одноцівкової рушниці. Зі слів потерпілого юнака, вітчим під дією алкоголю вчинив із ним сварку, схопив рушницю і вистрілив у його сторону.
Хлопця відразу госпіталізували до травматологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні з діагнозом: непроникаюче вогнепальне поранення лобної частини голови, струс головного мозку. Наразі життю потерпілого вже нічого не загрожує.
Після вчинення замаху чоловік втік із дому. Одразу було орієнтовано наряди міськвідділу, створено спеціальні пошукові групи для затримання правопорушника.
Того ж дня, ввечері, після проведених відповідних пошукових заходів, оперативники Мукачівського міського відділу вишли на слід зловмисника. 49-літній чоловік, після того як здійснив замах на свого пасинка, сховався у коморі односельчанина. Коли його розшукали правоохоронці, то збентежений мукачівець, намагаючись уникнути відповідальності, хотів встромити собі ніж в груди. Та завдяки злагодженим діям працівників карного розшуку Василя Савківа, Володимира Алмашія спільно з дільничними інспекторами міліції Василем Перестою, Юрієм Ільницьким - цьому вдалось запобігти.
Зараз проти 49-літнього чоловіка, який вже притягався раніше до кримінальної відповідальності та відбував покарання у місцях позбавлення волі, відкрито кримінальне провадження. Його звинувачують у замасі на вбивство. Триває досудове слідство.
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Loading...

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".