Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства НАБЛИЖАЄМОСЯ ДО 25-РІЧНОГО ЮВІЛЕЮ НАШОГО УЧИЛИЩА

НАБЛИЖАЄМОСЯ ДО 25-РІЧНОГО ЮВІЛЕЮ НАШОГО УЧИЛИЩА

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Мукачівське професійне училище № 3 відкрито згідно наказу державного Комітету УРСР з професійної освіти № 204 від 26.10.1986. На той час основним завданням молодого інженерно-педагогічного колективу було створення сучасної навчально-матеріальної бази для підготовки фахівців за напрямками «Електроніка», «Радіотехніка», «Машинобудування», «Електромеханіка», для заводу «Карпати», який в той час будувався та інших виробничих структур Мукачева та Закарпатського регіону. Перший набір учнів був здійснений у 1986-1987 навчальному році, який складав 118 чоловік. На урочистій лінійці з нагоди відкриття училища символічний ключ від начального закладу представники міської влади та будівельники вручили першому директору училища Матвію Поповичу.
Молодий колектив, сповнений енергії, надій, будував плани на майбутнє, постійно вдосконалюючи навчально-матеріальну, методичну базу навчального закладу, постійно зростав фаховий рівень кадрового забезпечення. Основними пріоритетами діяльності інженерно-педагогічного колективу училища було надання якісної професійної освіти випускникам. Згідно Наказу міністерства освіти України № 89 від 04.04.1991р. училище було реорганізоване у Вище професійне училище, яке здійснює ступеневу підготовку кваліфікованих робітників та молодших спеціалістів для потреб народного господарства міста та Закарпатського регіону.
Сьогодні Вище професійне училище № 3 ліцензовано і акредитовано за першим рівнем з п'яти спеціальностей: «Конструювання, виробництво та технічне обслуговування виробів електронної техніки», «Конструювання, виробництво та технічне обслуговування радіотехнічних пристроїв», Обробка матеріалів на верстатах і автоматичних лініях», «Обслуговування та ремонт електропобутової техніки», «Діловодство та інформаційна діяльність».
Сьогодні в училищі навчаються 779 учнів, в розпорядженні яких обладнані сучасними засобами навчання, забезпечені необхідною навчально-методичною документацією кабінети загальноосвітніх та спеціальних дисциплін, комп'ютерні класи з локальною мережею та сучасним програмним забезпеченням, відповідають вимогам підготовки висококваліфікованих робітників, виробничі майстерні, лабораторії, де застосовуються новітні технології навчання з використанням комп'ютерних пакетних програм, а також бібліотека і читальний зал, сучасна електронна бібліотека з виходом у всесвітню мережу, гуртожиток на 236 місць, сучасний спортивний комплекс. Все це дає можливість забезпечити високу фахову підготовку спеціалістів.
Психологи вважають: "Щоб процес виховання і освіти дав реальний результат, необхідно не боротися з недоліками дитини, а намагатися розвивати її здібності." Педагогічний колектив вищого професійного училища № 3 під керівництвом Володимира Мельничука успішно працює в цьому напрямку. Кредо колективу – це постійний творчий пошук ефективних форм, методів, прийомів навчання, які б сприяли розкриттю, формуванню та реалізації індивідуальних особливостей учнів. Підтримуючи талановитих, ми підвищуємо престиж професій, яким навчаємо.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".