Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Василь Васюта розповідає про Мукачівську ЦРЛ

Василь Васюта розповідає про Мукачівську ЦРЛ

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Ще з студентської лави я виніс переконання, що до лікаря треба приходити тоді, коли ти здоровий, коли можна пройти курс обстеження, коли недуга тільки наблизилася до твого організму. Так міркую і сьогодні. На жаль, у нас з профілактикою ще не все гаразд. Так, мукачівські медики своїм професіоналізмом відомі далеко за межами краю, знають про них і на теренах нашої держави. І за її межами. Бо ще не так давно, один із фахівців з Міністерства охорони здоров'я, познайомившись з колективами відділень, вивчивши наш досвід роботи зі всією щирістю сказав: «Невже в Мукачеві ми знайшли той куточок України, де рівень турботи про пацієнтів не відрізняється від європейського?».
Про більшість лікарів Мукачівської центральної районної лікарні кажуть, що це спеціалісти вищого ґатунку до яких хочеться йти. І йдуть. Приміром у минулому році в наших відділеннях ми пролікували понад 800 хворих із різних куточків Закарпаття, переважно з Іршавщини, Великоберезнянщини, Хустщини, Міжгірщини, Воловеччини... І за чотири місяці нинішнього року в нашій лікарні поправили своє здоров'я більш як 300 жителів краю. Таке визнання і довіра пацієнтів змушують наш колектив вишукувати нові резерви, постійно вчитися, оснащувати відділення новітньою медичною технікою.
У минулому році майже 150 лікарів і близько 200 медичних сестер пройшли курси підвищення кваліфікації, опанували новими прийомами надання медичної допомоги. У двох відділеннях – урологічному та гінекологічному проводимо сучасні лапароскопічні малокровні операції під контролем комп'ютерної техніки. Таку техніку впроваджено й у інших структурних підрозділах лікарні. Щойно проведено капітальний ремонт і поповнено сучасною технікою в реанімаційному блоці пологового будинку, на що витрачено майже сто тисяч гривень спонсорської допомоги.
У списку наших найщедріших спонсорів Почесний громадянин Мукачева Віктор Балога, колишній міський голова, а сьогодні народний депутат Верховної Ради України Василь Петьовка, уродженець Мукачева Алекс Ровт. Ось і тепер він придбав для нашої лікарні ангіограф – апарат, що дозволяє досліджувати кровоносні судини. Новітня техніка дозволить нам проводити операції зі стентування серця. Є у нас і новітній апарат УЗІ, що стане в пригоді при визначенні внутрішніх пошкоджень...
Загальне визнання одержали палати сімейного типу в пологовому будинку. Батьки, які бачать у яких муках народжуються їх діти, проймаються особливою вдячністю до дружин, і відчувають особливий щем в душі, коли до їх грудей акушерка прикладає новонародженого синочка чи донечку. Перші випадки показують, що такі сім'ї більш міцні, у них майже не відмічається розлучень. Чи не тому в Мукачево їдуть народжувати породіллі з багатьох регіонів краю.
Добре розуміємо труднощі з якими стикнулися наші пацієнти в час буяння економічної кризи. Тому не тільки ветеранів Великої Вітчизняної війни обслуговуємо з усіма зручностями й безплатно, але й ветеранів праці та інвалідів... Ця категорія хворих забезпечується медикаментами, харчуванням безплатно.
У переддень нашого професійного свята щире спасибі висловлюю голові обласної ради Івану Балозі, Мукачівському міському голові Золтану Ленд'єлу, голові Мукачівської райдержадміністрації Іллі Токарю, голові районної ради Івану Михайлові. генеральному директору СП «Фішер – Мукачево» Василю Рябичу, директорам ВАТ «Мукачівприлад» Володимиру Трощаку, ВАТ «Мукачівський завод «Точприлад» Петру Ремінцю та багатьом іншим небайдужим до нашої долі спонсорам.
У переддень нашого професійного свята щиросердно вітаю усіх медичних працівників міста й району, бажаю вам міцного здоров'я, усіляких житейських гараздів, щастя, добра та благополуччя на многії літа. Дбайте про здоров'я здорових, і старанно лікуйте тих, хто потребує вашої допомоги. В цьому полягає найвище покликання медичних працівників.
Василь ВАСЮТА, головний лікар Мукачівської ЦРЛ, заслужений лікар України

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".