Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства «Дитинство в сонячних долонях»

«Дитинство в сонячних долонях»

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
З самого ранку 1-го червня подвір'я біля Мукачівської художньої школи, святково прикрашене різнокольоровими кульками, наповнилося звуками музики, дитячими галасом та сміхом. Це Мукачівський Будинок школярів презентував свою шоу-програму «Дитинство в сонячних долонях», присвячену Міжнародному Дню захисту дітей. Відкрила захід директор Мукачівського Будинку школярів Галина Пенська, яка теплими та зворушливими словами привітала дітей та їхніх батьків зі світлим й сонячним святом. Відтак вона нагородила грамотами кращих вихованців та педагогів закладу. Похвальними листами за активність були відзначені батьки, які небайдуже ставляться до захоплень своїх дітей і всіляко їм сприяють та допомагають. Вперше випускникам закладу, які засвоїли програми вищого рівня і здали екзамени за профілем гуртка, де займались, були видані свідоцтва про закінчення позашкільної освіти. Свої поздоровлення та побажання всім присутнім висловила також заступник начальника міського управління освіти Катерина Євгенівна Маховська.
dscn5796Програма розпочалася жартівливим звітом дитячої міської ради, яка на цей день «взяла владу» в місті в свої руки. Продовжили шоу творчі колективи Будинку школярів, що досягли певних успіхів на Всеукраїнських фестивалях дитячої творчості «Різдвяна зіронька» та «Смарагдові витоки»,які щороку проводить Мукачівський Будинок школярів. Зразковий хореографічний колектив «Сузір'я»,хореографічні колективи «Візаві» та «Невгамовні» зачарували глядачів чудовою танцювальною феєрією ,а солісти студії естрадної пісні «Акорд» - гарними піснями. Порадували присутніх найменші вихованці Будинку школярів – учасники клубу «Індіго», які радо співали й танцювали, використовуючи вміння, надбані під час занять з досвідченими педагогами закладу.
Для тих, хто віддає перевагу декоративно - прикладним видам мистецтва, педагоги гуртків «Світ дизайну», кераміки, писанкарства й бісероплетіння та образотворчого мистецтва проводили майстер-класи, де бажаючі мали можливість проявити свою фантазію та креативність, виготовляючи бутоньєрки з кольорового паперу, вивчаючи секрети виготовлення різних виробів з солоного тіста, набиваючи малюнки на тканині. Деякі гості й учасники свята стали моделями для бодіарта, інші прийняли участь в конкурсі малюнків на тему «Щасливе дитинство». Всі мукачівці та гості міста змогли помилуватися виставкою малюнків, виробів та доробок вихованців гуртків Будинку школярів .Ті ж, хто вміє логічно мислити та любить шахи, прийняли участь у шаховому турнірі, який проходив у дворі художньої школи.
По завершенню свята в стінах Будинку школярів відбувся звіт директора закладу перед батьками гуртківців та представниками управління освіти. Галина Яківна, використовуючи статистичні дані, продемонструвала величезний вплив Будинку школярів не тільки на його вихованців, але й на культурний розвиток Мукачева . Вона відмітила, що в закладі в цьому навчальному році займалося біля тисячі вихованців,які радо і з задоволенням відвідують гуртки різних напрямків. Кваліфіковані та люблячі педагоги прищеплюють дітям любов до музики, танців, декоративно-прикладного мистецтва, вчать їх відповідальності та працьовитості. Саме тому такими вагомими є здобутки та досягнення гуртківців, які неодноразово ставали лауреатами та дипломантами Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Директор Будинку школярів відмітила, що тільки завдяки співпраці з батьками та їхній допомозі, стали можливими такі високі результати.
Батьки з вдячністю й теплом висловлювалися про роботу Мукачівського Будинку школярів, про те, яке значне місце в житті їхніх дітей займають заняття в гуртках закладу. Спільним їх побажанням було й надалі успішно розвивати творчі здобутки Будинку школярів, завдяки якому їхні діти ростуть широко обізнаними та розвинутими громадянами нашого суспільства .
Педагоги Будинку школярів подякували своєму керівнику за всебічну підтримку, розуміння та надану можливість втілювати в життя їхні творчі задуми. Вони виступили з проханням до управління освіти Мукачівського міськвиконкому нагородити директора Мукачівського Будинку школярів Почесним Знаком «Відмінник освіти України» за активне сприяння розвитку позашкільної освіти.
Будинок школярів

{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%91%C3%91%C2%83%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BA+%C3%91%C2%88%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BB%C3%91%C2%8F%C3%91%C2%80%C3%91%C2%96%C3%90%C2%B2;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".