Мукачівська Ратуша

Офіційні новини Мукачівського міськвиконкому, новини культури та спорту. Пиши, коментуй, спілкуйся!

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Розваги НОВОРІЧНІ ТОСТИ. БАЖАЄМО ЩАСТЯ І ЗДОРОВ'Я ТА ДОСТАТКУ!

НОВОРІЧНІ ТОСТИ. БАЖАЄМО ЩАСТЯ І ЗДОРОВ'Я ТА ДОСТАТКУ!

Піднімемо келихи за те, щоб проводи старого року відрізнялись від проводів потягу на вокзалі: поїзд, до відходить, віднімає друзів та коханих, а минулий рік, навпаки, приніс їх нам! Давайте вип'ємо за те, щоб так було завжди!
*   *   *
Я хочу випити за те, щоб після дванадцятого удару годинника ваше найкраще минуле стало вашим найгіршим майбутнім!
*   *   *
Друзі! Пропоную подякувати старому року за ту світлу спадщину, що залишилась після нього: за хви­лини радості, кохання, успіху та досвіду. За рік, що минає!
*   *   *
У році 2011 бажаю 12 місяців без хвороб, 52 тижні всього найкращого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин кохання і 31536000 секунд приємних моментів!
*   *   *
Новорічні свята — особливі для кожного з нас. Так вже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо перемоги та досягнення. У наших силах домогтися, щоб наступ­ний рік став помітним кроком у напрямі поліпшення життя кожного з нас, до того, щоб у передноворічний час у людей були тільки святкові клопоти. Переконаний, що попереду — плідні трудові будні, які принесуть для підприємства вагомі та реальні здобутки.
*   *   *
Сердечно вітаю вас з Новим роком і бажаю, щоб він пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів і добрих справ!
*   *   *
Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Настає 2011 рік— рік, у якому не існуватиме перешкод у вирішенні будь-яких питань, треба просто вірити у це. Тому я вам бажаю у Новому році впевненості у собі, здійснення мрій, взаємності і гармонійності у відносинах і, зви­чайно, кохання. З Новим роком!!!
*   *   *
За кілька днів один рух стрілки годинника о 24 годині 31 грудня перенесе нас з одного року в наступний 2011 рік. У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми, гіркоту нездійснених мрій та споді­вань. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку. Новий рік - це яскраве, красиве, урочисте і веселе свято із зеленою ялинкою з різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає вас на здійснення найза повітніших ваших мрій. І хай збудеться все задумане, а 2011 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному Любові та Віри. Віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше — любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, щоб у Новому році щасливих людей стало більше. Хочу побажати всім вам, щоб Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впев­неність у завтрашньому дні. Успіхів вам і удачі, щастя і благополуччя! З Новим роком, дорогі мої!
*   *   *
Дорогі мої, кохані друзі! З наближенням улюблених зимових свят серце переповнюється приємним теплом. Цим теплом хочеться поділитись з друзями, зігріти ним тих, хто занепав духом. Щире дружнє слово, душевна   зустріч, теплі обійми — найкращий подарунок в такі дні, найцінніше, що є у святі. Тож цінуймо завжди те тепло, що є у нашій дружбі! Успіхів і мудрого шляху вашому бізнесу! Гармонії і кохання вашій родині! Миру, добра і свободи нашій Україні! А ще — віри, натхнення і сил нам з вами, щоб досягти і зберегти усе вищезгадане! З Новим роком!
*   *   *
Вітаю з наступаючим Новим роком. Нехай 2011 рік принесе у ваше життя тільки ВСЕ НАЙКРАЩЕ, нехай радість, благополуччя і кохання не покидають ВАШ дім!!! Веселого Нового року!!!
*   *   *
Новорічне свято - це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, нові надії і сподівання. Тож прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим роком. Хай збудуться ваші мрії, нехай Новий рік стане для вас і ваших рідних роком добрих перемін, а для України — роком зміцнення і утвердження держав­ності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення та процвітання!
*   *   *
Новорічні свята — це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, червоний одяг Діда Мороза і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінчен­на дорога наших мрій. І ми посміхаємось, і трохи сумуємо... чомусь. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще! Я бажаю всім вам отого кращого, про яке ви мрієте сьогодні! Я бажаю вам побачити дорогу до ньо­ го і мати багато позитивної енергії, щоб іти цією дорогою щодня, зустрічаючи мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, ство­рюючи щось своє, сяюче, добре! Веселих свят!
*   *   *
Давайте вип'ємо за Діда Мороза та Снігуроньку, бо скільки себе пам'ятаю, вони — не хворіють, не старіють і гроші на подарунки в них завжди є! За те, щоб ми з вами теж були такими!
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Loading ...

Хто на сайті

Сейчас 74 гостей онлайн

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Наші інформаційні партнери

Фрон Змін - Мукачівський Міський осередок партії

Авторизація

Погода в Мукачево

Моменти нашого міста


"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Розваги - в цій категорії планується розміщення жартів, анекдотів, фото, кумедних випадків Мукачева і країни.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".


Locations of visitors to this page

грибы Рейтинг сайтов СМИ
rantop.com Украинский портАл Protected by Copyscape Original Content Check Каталог BigMax.ru Весь интернет в одном каталоге! каталог сайтів Lemky.com Информационно развлекательный проект. Статьи, Новости, Кроссворды, Анекдоты, Обои рабочего стола, рейтинг сайтов Українська рейтингова система Web100 Каталог RSS-каналов Prime RSS - Крупнейший каталог блогов, новостных лент и RSS