Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта

Rock-ова весна

Рейтинг пользователей: / 14
ХудшийЛучший 
Гадаєте, що панк-рок шоу можливі тільки у великих містах і на великих стадіонах? А ось і ні, такі заходи цілком можливі і в місцевих масштабах. Це нам довели талановиті мукачівці, ужгородці та львівяни, які зібрали на рок-концерт чимало прихильників яким дали змогу насолодитися «тяжкою» музикою.
Організатори концерту розповіли, що такий захід проводиться вперше, про те сподіваються, що він увійде у традицію. Адже подібні концерти об'єднують молодь, дають змогу поділитися досвідом, завести цікаві знайомства, сповнитися натхненням і навчитися чогось, від вже добре відомих музикантів. До слова про знаменитих: концерт відвідали учасники гурту «RockH», які поділилися враженнями від концерту. Вони були приємно враженими, що стільки молоді захоплюється рок музикою, відвідує і приймає участь у подібних міроприємствах. Відкрили панк-рок шоу зовсім молоді виконавці гурту «Good colour» (м.Ужгород), проте вони нічим не поступилися досвідченим музикантам. Хлопці поділилися, що це їх дебютний концерт, і як довели оплески публіки він пройшов на ура (примітка авт.) На питання «хто є їхнім музичним ідеалом» відповіли, що справжня особливість музиканта полягає у його своєрідності, тому вони так би мовити, самі по собі.

Музика знайшлась і для любителів hard-rock-metal. Останніх порадував гурт «Simbioz» дещо здивувавши публіку, за що отримав шквал оплесків, а фанати «тяжкої» музики додали  пункт в свої списки улюблених команд. Звичайно, мега позитивними емоціями наситила публіку мукачівська група «My last dance» (Мій останній танок). Хлопці (крім того, що організували концерт) відіграли на всі 100%, чим поповнили лави своїх фанів і порадували музичним виконанням всіх присутніх.

Львівський гурт «Ad hoc» потішив мелодійним панком. «Спокійний» рок знайшов своїх  прихильників і молодь оцінила старанність музикантів. Своєрідною родзинкою вечора став гурт «Doping» що грав на акустичних гітарах. Публіка оцінила оригінальність виконавців, і разом з ними сидячи на землі насолоджувалася музикою. А команда "Sk&Away" нажаль так і не приїхала попри попередню домовленість. Слід відзначити, що всі рокери з шаленим ентузіазмом віддалися музиці, і сповнили нас, слухачів, справжніми «рок» емоціями. Тому нашим музикантам хочеться побажати натхнення, ну а нам дочекатися наступного такого концерту.

Евеліна Іванчо для "Мукачівської Ратуші"


Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".