Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ІЗ СВЯТОМ ВЕСНИ І КРАСИ, ЛЮБІ ЖІНКИ!

ІЗ СВЯТОМ ВЕСНИ І КРАСИ, ЛЮБІ ЖІНКИ!

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Ми любимо цей день. Бо це початок весни. Бо це перша ясна просинь у нас над головою після довгої зимової хмурості. Бо це пробудження життя у розмаїтті трав, зеленого листу і квітів. Бо це переддень теплого літа. А ще: бо це Міжнародний жіночий день.
Сердечно вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня - святом Весни, Любові, Краси. У цей день, за доброю традицією ми, чоловіки Мукачева, доземно вклоняємося вам, хранителькам домашнього вогнища, родинного тепла і затишку. Сказано ж без перебільшення, що світ тримається жінками – вашим душевним теплом, здатністю розуміти серцем проблеми, які турбують наше суспільство. Сами ви є втіленням найкращих чеснот – доброти, любові, співчуття і ніжності. За яку б справу не бралася жінка – вона завжди привносить у неї зваженість, порозуміння, старання. І сьогодні у вашій активній позиції, багатогранній діяльності й творчості знаходять яскраве втілення найцінніші ваші якості бути берегинями духовності, невмирущих традицій нашого народу, відтворювати у кожному поколінні любов до рідної землі-годувальниці, бути джерелом незнищенності, миролюбності, мудрості й злагоди.
Даруючи вам, любі жінки, весняні квіти та найтепліші слова матері, дружині, сестрі, подрузі ми, чоловіки, розраховуємо на ваші чарівні усмішки, які ви даруєте цього дня своїм близьким, рідним, колегам, бо саме вони створюють неповторну атмосферу ніжності, сповнюють наше буденне життя світлою радістю, роблять його яскравим, насиченим і добрим.
Від імені усіх чоловіків Мукачева у цей передсвятковий березневий день від усього серця бажаємо вам щастя, здоров'я, благополуччя, добробуту та злагоди у родинах, натхнення і успіхів у всіх започаткуваннях. Нехай оминають ваші оселі труднощі й негаразди, а залишаються пахощі квітів, сонячне тепло, сімейний затишок і коло вірних друзів. Із святом, дорогі, прекрасні, найчарівніші жінки Мукачева. Бажаємо радості, здоров'я, щастя.
Зі щирою повагою Золтан Ленд'єл, міський голова Мукачева.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%96%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8F;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".