Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Убивши свого співмешканця, мукачівка сховала мертве тіло у його ж квартирі

Убивши свого співмешканця, мукачівка сховала мертве тіло у його ж квартирі

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції близько 5-ї ранку забіг збентежений чоловік, який повідомив черговому правоохоронцям, що в коморі своєї знайомої він бачив муміфікованого трупа. Спочатку, певна річ, працівникам міліції спало на думку, що чоловік або п'яний, або з'їхав з глузду. Та все ж Юрій так переконливо запевняв міліціонерів, що на квартиру, яка знаходиться практично в центрі Мукачева, було направлено наряд патрульної служби міліції.
Скелет людини у коморі
P4050062За кілька хвилин правоохоронці зайшли до квартири, яка знаходиться над хлібопекарнею по вул. І.Зріні. Перше, що відчули патрулі – це дикий сморід. Крім того, квартира була відрізана від усіх комунікацій – не було ні світла, ні газу. Стало зрозуміло, які люди жили у цьому помешканні. Правоохоронці, не гаячи часу, попрямували до тієї кладовки і побачили те, на що найменше сподівались. Дійсно, як стверджував переляканий чоловік, на підлозі лежав труп вже муміфікованого, напівскелетованого чоловіка. А в сусідній кімнаті за стіною спали двоє людей: чоловік та жінка. На місце одразу було викликано слідчо-оперативну групу Мукачівського МВ УМВС, старшу слідчу слідчого управління УМВС України в Закарпатській області Оксану Данько, яка наразі і проводить досудове слідство по шокуючій справі.
P4050074Коли до міліцейського відділу були доставлені обидва, підозрюваних більше не залишилось. Жінка, яка співмешкала з покійним і на момент затримання була в квартирі вже з новим залицяльником, розповіла все, як було і свою вину у скоєному не намагалась заперечувати.
У 39-літньої Тетяни життя не складувалось вже останніх майже 8 років. Нещастя почалися з пристрасті жінки до спиртних напоїв. Алкоголь у цьому випадку, та як і в багатьох інших, зруйнував родину, покалічив долі дітей, позбавив одного життя, іншої волі.
P4052619Двох Тетяниних дітей: 19-літнього сина та 18-річну доньку виховує бабуся жінки. З роботою у мукачівки також не складувалось. Працювала на багатьох підприємствах, але всього по кілька днів. Жінку без освіти, а ще й яка полюбляє випити, сьогодні жоден хазяїн тримати на роботі не буде. Так, без роботи, без копійки за душею Тетяна витягувала з хати власної матері все, що можна було продати чи обміняти на алкоголь. Та коли взялась за золото, мати від доньки відреклась і на поріг більше не впускала.

Криваве завершення святкового дня
P4052622Минулого року в березні жінка познайомилась з 33-річним Олегом, у якого була батьківська квартира майже в центрі Мукачева. От там і співмешкали молоді люди. У людей були схожі інтереси – горілка, без якої не обходився жоден день. За свідченнями сусідів Олег був чоловіком конфліктним та жорстоким, особливо коли випив, а пив завжди. Розпалений алкоголем чоловік, не раз знущався над співмешканкою. Жінка терпляче зносила побої співмешканця, адже розуміла - діватись нікуди.

Того злощасного дня, на релігійний празник Святого Миколая, до них прийшли знайома зі своїм сином. Прийняли гостей, як годиться, за накритим столом. Пізніше між Тетяною і господарем квартири Олегом зав'язалась сварка. Образа за образою, в хід пішли і кулаки. Гості не хотіли бути свідками сімейних розборок і вирішили повернутись додому.
P4052626Коли Тетяна з Олегом залишились наодинці, жінці стало страшно і вона надумала теж втекти з дому, доки чоловік не вгомониться. Нагнувшись, аби зав'язати шнурки, жінка звернула увагу на тротуарну плитку, яка слугувала ніжкою для дивана. Вона несподівано витягує цю каменяку і з усієї сили вдаряє чоловіка по голові. Перший удар збив Олега з ніг. Він знепритомнів, але залишався дихати. Тоді спантеличена, але вкрай розлючена знущаннями чоловіка Тетяна, виходить в другу кімнату і палить цигарку за цигаркою. Які думки в той час блукали у голові жінки, невідомо. Та повернувшись, вона добиває чоловіка по голові.
Як стверджує сама Тетяна, вона не пам»ятає скільки ударів нанесла по голові безтямного Олега. Може 5 чи 6 – її в той час це не цікавило. Пригадує лише, що вже мертве тіло співмешканця відтягнула до кладової, в якій воно пролежало більше 3-х місяців (з 19 грудня минулого року до 5 квітня 2011).

Шукав туалет, а натрапив...

Після скоєного, ображена Тетяна довго блукала вулицями міста, та ночувати повернулась до цієї закривавленої квартири. Наступного дня жінка, напевне, не змогла залишатись у квартирі з мертв»яком. Тому звернулася до подруги і попросилась у неї пожити хоча б тиждень, мовляв, співмешканець дістав її постійними сварками і стусанами. Та повернувшись до вже, нібито свого житла, Тетяна продовжувала в ньому жити до сьогодні. Якби не випадковість, хтозна скільки б ще пролежало тіло Олега у тій коморі.
За три місяці жінка повернулась до звичного життя: нові знайомства, та ж клята горілка. Постійно перебуваючи під дією оковитої, Тетяна забувала про «скелет в шафі». Та одного весняного дня жінка зі своїм новим приятелем, який, до слова, не знав про господаря квартири в коморі, познайомились з Юрієм, якого запросили до квартири покійника в гості. Там молоді люди танцювали, співали, звісно під немалу кількість випитого. Після застілля Юрій попросився залишитись переночувати. Та хто знав що новому знайомому серед ночі закортить до туалету. Переплутавши двері, з ліхтариком в руках, адже електроенергії в помешканні нема, бідолаха перелякався не на жарт. Саме цей випадковий знайомий повідомив правоохоронцям Мукачева про вбитого чоловіка
Жінці вдалось відтягнути покарання більше, ніж на 3 місяці, ховаючи тіло в квартирі. Дії Тетяни кримінальне законодавство України кваліфікує за ознаками статті 115, част.1 «Умисне вбивство», за яке передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Наталія Машіко. Мукачівський МВ УМВС.

 

{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%96%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BB;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".