Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури Чудовий подарунок дітям з особливими потребами від студентів Закарпатського художнього інституту

Чудовий подарунок дітям з особливими потребами від студентів Закарпатського художнього інституту

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Актуальним питанням сьогодення є забезпечення потреб кожної дитини та створення усіх умов для її повноцінної життєдіяльності. При цьому особливої турботи потребують діти та дорослі особи, які мають вади психофізичного розвитку.
SDC15631-1500На протязі 20 років у м. Мукачево діє Мукачівське міське товариство «Інваліди дитинства», яке ставить своєю метою допомогу сім'ям, де виховуються інваліди з дитинства та діти-інваліди у їх психологічній реабілітації, соціальній адаптації, профорієнтації тощо.
На протязі тривалого часу у приміщенні ММТ «Інваліди дитинства» йде облаштування спеціалізованої кімнати для проведення занять з дітьми та дорослими з особливими потребами.
Ми хочемо висловити щиру подяку за сприяння в оформленні цієї кімнати Ректору Закарпатського Художнього інституту Небесник Івану Івановичу, проректору кафедри образотворчого декоративно-прикладного мистецтва Коприва Атіллі Тіберійовичу, та безпосереднім виконавцям оформлення – студентам 4-го курсу (спеціальність – живопис) Москальовій Наталії та Лакатош Сергію, студентам 2-го курсу (спеціальність – графічний дизайн) Маурскі Крістіні та Реслер Тетяні.
На фото – картина у виконанні студентів Закарпатського художнього інституту.
Користуючись нагодою, хочемо привітати жіночу частину педагогічного та студентського колективу Закарпатського художнього інституту зі святом 8 березня.

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,

А сонце весняне дарує тепло

У березні вітер несе хай надію

І щастя, і радість, і тільки добро!

Бажаємо радості, щастя, миру, любові та Божої благодаті.

З повагою, рада ММТ «Інваліди дитинства»


Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".