Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури Її Величність – Бухгалтерія

Її Величність – Бухгалтерія

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Казка – це світ чарівний, незвичайний!
Казка – це диво сповнене краси.
Поринуть в казку, це ж бо так цікаво,
Це справді свято, радість для душі.

Одного весняного дня в Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі студенти стали учасниками казкового дійства, що презентувала циклова комісія облікових дисциплін під назвою «Її величність – Бухгалтерія». Чарівна музика та голос казкаря (студент першого курсу БогданХиминець) нагадав нам світлі та радісні дні  дитинства. І це був не сон, бо декорації на сцені зображали королівський замок та трон самого короля Бухгалтерії ( в ролі короля – студент третього курсу Дмитро Поліщук).
А далі королівський скоморох (студент першого курсу СтепанБогдан) оголосив указ короля про проведення балу, на якому принцеси повинні показати свою красу та граціозність, вміння представити себе, як справжні королівські дочки. Сім принцес змагались за отримання титулу Королева Бухгалтерії. Студенти випускного курсу, майбутні бухгалтера, зачарували присутніх не лише красою та граціозністю, а й показали високий інтелектуальний рівень знань з обліку, податків, контролю та ревізії. Для отримання високого титулу королеви принцесам потрібно пройти випробування в чотирьох конкурсах.
Портфоліо, в якому принцеси розповідали про себе та свою майбутню спеціальність.
Казковий калейдоскоп – відкриваючи кольорові скельця принцеси відповідали на питання, які пов’язані з обліком та податками.
Чарівні рахунки – в якому принцеси за 30 секунд мали розкрити зміст господарських операцій.
Домашнє завдання – учасники виступали в ролі акторів, на бухгалтерську тематику майстерно показували свою театральні здібності.
Оцінювали конкурси принцес-бухгалтерії, поважне журі («міністри»):
Наталія Червак – завідувач відділом масово-роз̓яснювальної роботи Мукачівської податкової інспекції;
РенатаШепа – бухгалтер коледжу, випускниця коледжу; Мартіна Кельман -  приватний підприємець, випускниця коледжу, Катерина Ненько – регіональний представник газети «Все про бухгалтерський облік».
Музично-танцювальну атмосферу на балу створювали танцювальний колектив дівчат другого курсу бухгалтерського відділення – КрістінаДолинська, Ноемі Доктор, Тетяна Клепар, неперевершена співачка Альбіна Кондрич та її сестра Софія, танцюристи Ярослава Попович та Олена Мішко, гумористи Дмитро Тайглер та Евеліна Юрина.
Журі визначило номінації:
Принцеса артистичність -  Аліна Байса
Принцеса креативність – Ангеліна Медвідь
Принцеса акуратність – Яна Бабушкіна
Принцеса порядність – Каміла Ремета
Принцеса чесність – Вероніка Шелько
Принцеса пунктуальність – Евеліна Якубич
Королевою бухгалтерії без сумніву стала Неля Шпак.
Король радісно одягнув корону переможниці конкурсу та нагородив подарунком. Всі учасниці конкурсу отримали грамоти дирекції коледжу та пам’ятні подарунки.
Королівський бал вдався на славу. І як у кожній казці мовиться, «і я там був, мед, вино пив, по бороді текло, а в рот не попало».
Сільвія Кас’яненко, голова циклової комісії облікових дисциплін
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".