Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури СЕРГІЙ ДОБОШ ПОДАРУВАВ НАМ ДВА ЧУДОВИХ ВЕЧОРИ

СЕРГІЙ ДОБОШ ПОДАРУВАВ НАМ ДВА ЧУДОВИХ ВЕЧОРИ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Приємно відзначити, що останнім часом митці Мукачева виходять зі своїми творчими доробками за межі краю і отримують схвальні відгуки як у сусідніх областях, так і в Києві… Йдеться про наших художників. А ось художній керівник недавно створеного тріо «До.МА» Сергій Добош все частіше запрошує в Мукачево знаних виконавців, про що неодноразово писала і «Мукачівська Ратуша». А цими днями він знову подарував мукачівським шанувальника класичної музики і співу два чудових мистецьких вечори. Минулої п’ятниці вокальну феєрію дарували своїм співом на сцені міського Будинку культури жіноче тріо артисток Тернопільської обласної філармонії «Солов’ї Галичини» та чоловічий квартет Тернопільського держуніверситету «Акорд». Чудово впорався з роллю ведучого сам Сергій Добош.
Міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл після концерту коротко резюмував почути й побачене: «Це неперевершено!».
Шкода тільки, що в залі залишалося чимало вільних місць. І пригадалися роки служби в Мукачівському прикордонному загоні. Я підтримував непогані стосунки з імпресаріо Закарпатської обласної філармонії і вона, коли не передбачався аншлаг, продавала квитки солдатам-прикордонникам за півціни. Чому б таку практику не запровадити і сьогодні – реалізовувати квитки на такі чудові концерти вихованцям мистецьких шкіл також за півціни.
А до світлого свята Благовіщеня мукачівських шанувальників високого мистецтва запросили на концерт, унікальний за складом виконавців. До зали місцевого будинку культури прийшла публіка, котра з досвіду знає культурні акції, які організовує музикант Сергій ДОБОШ. Тріо "До.М.А." цього разу розділило сцену зі світознаним баяністом, народним артистом Російської федерації, солістом Ростовської державної філармонії Юрієм ШИШКІНИМ.
Микола Рішко
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets

Авторизація


"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".