Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства В Мукачеві народився сьомий дитячий будинок сімейного типу

В Мукачеві народився сьомий дитячий будинок сімейного типу

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
27 жовтня 2010 року виконавчий комітет Мукачівської міської ради вирішив створити будинок сімейного типу сім'ї Романа та Наталії Денеш та надати їм статус батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу.
А 29 жовтня до будинку, що розташований на вул. Римського-Корсакова  у Мукачеві завітали шановані та бажані гості: Мукачівський міський голова Золтан Ленд'єл, архієпископ Мукачівсько-Ужгородської єпархії УПЦ Феодор разом із священнослужителями, заступник міського голови із гуманітарних питань Михайло Лабош, відповідальні працівники служби у справах дітей Мукачівського міськвиконкому. Вони прийшли цього сонячного осіннього дня, щоб привітати тих, хто проявив щедрість душі та теплоту батьківського серця. А також порадіти за тих чотирьох діточок, які знайшли родинне тепло, дякуючи Роману та Наталії Денеш, мукачівцям, для яких немає чужих дітей, які знайшли в собі мужність, відповідальність та безмежну доброту до чотирьох маленьких сердець, яким так потрібне тепло, і які знайшли його.
- У нас є двоє хлопчиків і ми хотіли, щоб було більше дітей, щоб було в нас веселіше. Ми віримо в Бога,  багато розмовляємо на релігійні теми, читаємо Біблію і мабуть так було угодно Господу,  щоб наша любов до дітей призвела до того, що ми прийняли у свою родину цих прекрасних діточок, - говорить Наталія Денеш, підкреслюючи при цьому, що до цього вони з чоловіком прийшли не спонтанно, не відразу. Думали, думали і вирішили – це наша справа виховувати дітей, у цьому ми бачимо і своє батьківське щастя. Щасливий батько-вихователь Роман Денеш, розповідаючи про таку відповідальну подію у своєму житті, підкреслив, що йому дуже хотілося зробити щось добре для інших діточок. «Життя посміхалося нам і ми брали від нього все добре і  так сумісно вирішили це зробити. Ми довго до цього йшли і вирішили теж зробити комусь радість. Скільки багато є таких діточок, які живуть у закладах-інтернатах і ми хочемо трошки допомогти їм, щоб вони також мали повноцінну сім'ю», - зауважив він. І також додав, що їхні власні діти дуже доброзичливо віднеслися до цього кроку. «Вони чекали цієї події. Ми їх попереджали, знайомили їх у дитячому будинку, вони уже разом спілкувалися і не могли дочекатися сьогоднішнього дня», - додав Роман Анталович.
- Мені дуже радісно, що є такі люди,  такі  духовно багаті батьки, які ощасливили  чотирьох діточок і хочуть ощасливити найближчим часом ще чотирьох малят. Це велика сім'я, яка показує приклад доброти, чуйності та любові до ближнього і тому вона є зразковою для інших і  приємно, що сьогодні ми   освячуємо цей будинок сімейного типу і радісно бачити  безмежно щасливі очі діточок, - сказав владика Феодор. Мукачівський міський голова Золтан Ленд'єл висловив щиру вдячність батькам-вихователям, які створили сьомий будинок сімейного типу у нашому місті. Бажаючи їм та їхнім дітям  тепла та радості він підкреслив, що міська влада і надалі буде підтримувати нові форми сімейного виховання з тим, щоб діти сироти та діти,  позбавлені батьківського піклування, могли знайти родинне тепло та затишок у нових сім'ях. Тож на сьогоднішній день у семи будинках сімейного типу та шести прийомних сім'ях знайшли родинне тепло та батьківську турботу 54 дітей. А у нас вселяє надію той факт, що таких особливих, за словами Михайла Лабоша людей, у нашому місті стає дедалі більше, вагомою стала підтримка та увага  до цих проблем з боку держави, цими питаннями активно опікуються релігійні конфесії, благодійні організації,.. а у  будинках лунає радісний дитячий сміх.
Іван Лендьєл.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B8%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8F%C3%91%C2%87%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%B9+%C3%90%C2%B1%C3%91%C2%83%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%BA;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".