Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Робити швидко наказують погодні умови

Робити швидко наказують погодні умови

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Вже майже місяць пройшло з часу вибуху газу по вулиці Першотравнева Набережна, 4, а люди й досі не оговтались від втрати майна. 20 постраждалих поселили в готелі, вони забезпечені триразовим харчуванням.
Зараз їх залишилось 14, а інші оселились у близьких. Починаючи з дня аварії почались відновлювальні роботи. Були розчищені завали, вивезено сміття, очищена площадка для відбудови. Після цього почалися будівельні роботи. Розроблено ескізний проект відбудови, який розробили в перші години початку робіт, а зараз проектний інститут його вдосконалює і паралельно йде будівництво. Минулого четверга та цього вівторка пройшли дві наради на об'єкті, в яких взяли участь представники міської влади та організацій, задіяних на відновленні об'єкту. Обговорювали наболілі питання – забезпечення матеріалами, коштами та план робіт на найближчий час.
За словами заступника міського голови, керівника відновлювальних робіт Ігоря Радиша відбудова обійдеться в чималу копійчину:
– Робочі креслення є у будівельників, а сам проект вже на стадії завершення. Він нам потрібний для того, щоб пред'явити кошторис робіт для виділення коштів з державного бюджету. За нашими підрахунками загальна відбудова повністю з усіма благоустроями буде коштувати десь 2.6 мільйона гривень. Тому без підтримки держави нам не обійтись.
На об'єкті задіяні працівники та техніка ЗАТ «Будівельне управління № 1» на чолі з головою правління Іваном Данканичем, яке визначене для робіт як підрядчик. Будуправління виділило крани, вантажну техніку для перевезення будівельних матеріалів та води. Як я пересвідчився на власні очі, вже встановлено несучі стіни. Як зазначив Іван Данканич на вівторковій нараді, до кінця цього тижня закінчать перекриття, а до суботи 20-го листопада доведуть до ладу дах над відновленими квартирами. Як зазначив голова правління ЗАТ «БУ №1» кришу встановлять з утеплювачем, якого перед вибухом не було. Корективи в роботу вніс понеділковий дощ. Однак зроблену роботу вчасно закрили плівкою і уникли збитків. На цьому тижні йдуть роботи над встановленням плит перекриття 5-го поверху.
Інші підприємства будуть працювати на субпідряді. Так плити перекриття поверхів виготовив завод залізобетонних виробів і конструкцій на чолі з Федором Теличком. Вікна та двері протягом найближчих двох тижнів виготовлятиме підприємство «Мікро». Також планують встановити автономне опалення у відновлених квартирах . Від третього поверху і вище встановлять нові газові стояки. В проект відбудови внесли встановлення вхідних дверей в 1-й і 2-й під'їзди. Найболючішим питанням є не самі роботи, а їх фінансування. Подібні робочі зустрічі проводитимуть і надалі кожного тижня.
Євген Свищо. "Мукачівська Ратуша"
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%B1%C3%91%C2%83%C3%91%C2%85+%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B0;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".