Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини УХВАЛЕНО ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА

УХВАЛЕНО ПРОГРАМУ РОЗВИТКУ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
На першому засіданні виконкому Мукачівської міської ради 6 скликання було розглянуто 36 питань порядку денного. Відкриваючи засідання, міський голова Золтан Ленд'єл поздоровив членів виконкому з обранням на цю відповідальну посаду і вручив їм відповідні посвідчення.
Про роботу відділу Служби безпеки України в Мукачеві по забезпеченню реалізації державної політики щодо захисту державного суверенітету, територіальної цілісності, законних інтересів та прав громадян доповів начальник відділу Андрій Скрипник. Він, зокрема, відзначив, що в поточному році збільшилась кількість адміністративних порушень з боку посадових осіб міста і району, якщо торік їх було два, то в цьому році порушено справи щодо восьми посадовців, яких суд визнав винними. За підсумками роботи безпеківців Мукачева в державну казну повернуто майже два мільйони гривень. Чимало корупційних порушень виявлено в кредитних спілках, банківській сфері, земельних питаннях. Промовець зупинився також на питаннях захисту державного суверенітету, територіальної цілісності. Мукачево відвідує багато іноземців, і не всі з добрими намірами. Цього літа, наприклад, під час замкових ігор у Паланку зарубіжна спілка «Карпатія», заборонена судами в сусідніх державах, розповсюджувала листівки підривного характеру.
Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Михайло Любка доповів про стан цивільної оборони/захисту та шляхи їх вдосконалення, а також про стан військового обліку і бронювання військовозобов'язаних на підприємствах, в установах, організаціях і навчальних закладах міста за підсумками перевірок у 2010 році.
Виконком розглянув також питання встановлення опіки та піклування над дітьми, їх влаштування, подані службою у справах дітей. Зареєстровано міську громадську організацію «Психолого- консультаційний центр «Надія»» і зміни до Статуту міського відділення громадської організації «Кінологічна спілка України».
Затверджено нову вартість послуг, що надаються Мукачівським історичним музеєм та міським Будинком культури. За пропозицією Золтана Ленд'єла за оренду великого залу міського Будинку культури не сплачуватимуть грошей державні організації, які проводять тут відзначення професійних свят.
На засіданні міськвиконкому затверджено Програму розвитку малого підприємництва в Мукачеві на 2011-2012 роки. Сьогодні економічний потенціал міста складає 712 зареєстрованих малих підприємств, 10162 фізичні та 1732 юридичні особи, середня кількість зайнятих працівників на малих підприємствах становить 4879 осіб. Галузеві структурні підрозділи виконкому, органи державної виконавчої влади, які відповідно до покладених на них функцій взаємодіють із суб'єктами підприємницької діяльності, зобов'язано організувати реалізацію заходів Програми та інформувати виконком міської ради про стан її виконання. Затверджено також план діяльності з підготовки регуляторних актів та графіку проведення відстежень їх результативності на 2011 рік і Порядок проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування. Детальніше можна ознайомитися на сайті міської ради «Mukachevo-citi.org».
Розглянуто також питання укладання договорів житлового найму і взяття на квартирний облік та зняття з квартирного обліку, приватизацію квартир, оформлення прав власності, про будівництво. Ухваленно рішення про стан виконавської дисципліни, організацію роботи з виконання контрольних документів та розгляду звернень громадян в управліннях і відділах виконкому і хід виконання прийнятих рішень за 2010 рік. Відзначено недоліки в роботі земельного відділу міськвиконкому з цих питань, наступного року відділ планується реорганізувати, зробивши його міськрайонним. Ухвалено орієнтовний план роботи виконкому міської ради на перше півріччя 2011 року.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%96%C3%91%C2%81%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B0+%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B0;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".