Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини П'ятий міжнародний турнір з художньої гімнастики «Карпатія» зібрав спортсменок з усіх куточків Європи

П'ятий міжнародний турнір з художньої гімнастики «Карпатія» зібрав спортсменок з усіх куточків Європи

Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
Минулого тижня в Мукачівському спорткомплексі ДЮСШ відбувся традиційний 5-й за ліком Міжнародний турнір з художньої гімнастики «Карпатія». Його організував обласний молодіжний клубу гімнастики Закарпаття, який в цьому році святкує своє п'ятиріччя. Чому в Мукачеві? Вочевидь тут влада не тільки цікавиться спортивним життям, а і прагне виховати здорове молоде покоління. Тому я вже звик бачити мукачівського міського голову Золтана Ленд'єла на всіх спортивно-масових заходах міста. Цього разу він відкрив турнір і побажав учасникам успіхів на гімнастичному килимі. З 2006 року суттєво змінювалась географія представництва на цьому гімнастичному форумі. Коли проводили перші змагання – приїздило кілька команд з-за кордону. Тоді організатори вкладались в один день, а зараз – за три важко відпрацювати. Колись не вистачало суддів. Зараз їх більше, оскільки кожна команда із-за кордону привезла кваліфікованих арбітрів. Суттєвих розбіжностей у їх рішеннях не спостерігалось. Мобілізує їх до роботи заслужений тренер України Лариса Распопова. На цьогорічному гімнастичному форумі змагались команди гімнасток із столиці Великобританії Лондона, Португалії, столиці Хорватії Загреба, угорського Будапешта, словацьких Братислави та Кошице, молдовського Кишинева, російських Москви, Нижнього Новгорода та Хабаровська. Велику роль у вихованні зірок спорту відіграють перші тренери. Так Юлія Воробйова окрім тренерської роботи займається менеджерською – керує школою художньої гімнастики в Нижньому Новгороді. На запитання який метод вона використовує в своїй роботі – батога чи пряника – відповідає лаконічно:
– На тренуваннях більше батогом, а на змаганнях тільки пряником, щоб підтримати їх психологічний стан. Я вчу своїх дівчат після помилок не падати духом, не плакати, стоячи перед суддями, а продовжувати працювати. Сюди привезла двох дівчат: одна – Олена Шешеніна 2003 року народження і друга – Тетяна Хустова – 2001 року. Турнір сподобався моїм вихованкам, однак своїми виступами вони не дуже задоволені. Хоча суттєвих зривів не було, оскільки не нервували. Я вважаю, що показали досить рівні результати.
Україна на турнірі була представлена командами з міст різних регіонів: Київ, Харків, Дніпропетровськ, кримські Феодосія та Алушта, західноукраїнські Львів, Чернівці, Івано-Франківськ. Приїхали не всі найсильніші українки, оскільки незабаром мають пройти офіційні старти – чемпіонат України в Чернігові і деякі команди готуються до цих змагань. Тому не змогли приїхати в Мукачево.
Наш край представляли вихованки обласного молодіжного клубу гімнастики Закарпаття. Клуб приєднано до спортивного товариства «Динамо». Хороші бали демонструвала його вихованка Юлія Макар, яка в житті вміло поєднує спорт та навчання:
– Мене привела займатись гімнастикою мама. Я в гімнастиці вже 5 років. На певний час я перестала відвідувати тренування, оскільки не вистачало часу на навчання в школі. Потім відновилась, однак дуже важко встигати всюди. Улюблені мої предмети – вправа з скакалкою та м'ячем. А ось робота з обручем для мене найважча.
Змагались дівчата по вікових категоріях від 7 до 23 років у вправах із скакалкою, обручем, м'ячем, булавами. Переможці та призери були нагороджені медалями. Надалі дві представниці нашого клубу поїдуть на згадуваний вище чемпіонат України з художньої гімнастики.
Василь Гнетило. "Мукачівська Ратуша"
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%B3%C3%91%C2%96%C3%90%C2%BC%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B8;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".