Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Глас народу! На що американський уряд витрачає гроші платників податків

На що американський уряд витрачає гроші платників податків

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Важко повірити, на що американський уряд зараз витрачає гроші. Відповідно до недавньої доповіді, гроші платників податків витрачаються на дослідження World of Warcraft, на вивчення того, як американці в інтернеті знаходять свою любов, а також на вивчення поведінки чоловіків у В'єтнамі, які займаються проституцією. Але не тільки це, гроші федерального уряду йдуть на ремонт піцерії в Айові, і для допомоги бібліотеці в штаті Теннессі з організації вечірок для фанатів відеоігор. Це лише кілька прикладів витрат з нового звіту від сенатора Тома Кобурна, названого «Книга витрат 2010". Навіть коли десятки мільйонів американців страждають через найгірший економічний спад в сучасній історії, уряд США продовжує витрачати гроші на найбожевільніші і самі легковажні речі, які тільки можна уявити. Кожен рік пишуться статті і робляться новинні репортажі про шалені витрати уряду, і з кожним роком ці витрати лише зростають. Так що чорт забирай відбувається?

Таке відчуття що Конгресу подобається вигадувати нові способи витрати грошей платників податків. Важко уявити що хтось може зберігати незворушність, намагаючись виправдати витрати на речі, описані нижче.

У той час як державний борг США наближається до позначки в 14 трильйонів доларів, витрати уряду, схоже, зовсім виходять з під контролю:

- У цілому 3 мільйони доларів було надано для дослідників Університету Каліфорнії в Ірвіні, щоб вони могли грати в такі відеоігри як World Of Warcraft. Метою цього «дослідження відеоігор», як вони кажуть, було вивчення того, як «нові форми комунікації, в тому числі багатокористувальницькі комп'ютерні ігри та онлайн віртуальні світи, такі як World Of Warcraft і Second Life можуть допомогти організаціям співпрацювати і більш ефективно конкурувати на світовому ринку».

- Міністерство сільського господарства США в цьому році дало університету Нью-Хемпшира 700 тисяч для вивчення виділення метану від молочних корів.

- Каліфорнійський університет в Санта-Крус отримав 615 тисяч на оцифровку фотографій, футболок та квитків на концерти групи Grateful Dead.

- Професор Стенфордського університету отримав 239,100 доларів, на вивчення того, як американці використовують інтернет, щоб знайти любов. Поки одним з основних висновків цього «дослідження» є те, що інтернет є безпечним і легшим способом знайти партнера однієї статі.

- Національний науковий фонд витратив 216 тисяч на вивчення того, «отримають або втратять підтримку політики, зайнявши неоднозначну позицію» (В результаті з'ясувалося, що ті політики що зайняли неоднозначну позицію можуть отримати підтримку, але також можуть її і втратити).

- Національний Інститут Здоров'я витратив приблизно 442,340 доларів на вивчення поведінки в'єтнамських чоловіків-повій.

- Приблизно один мільйонів доларів платників податків пішов на створення віршів для зоопарків Літтл Рок, Нового Орлеана, Мілуокі та Чикаго. Метою «віршів» було підвищення обізнаності з питань навколишнього середовища.

- Департамент у справах ветеранів у 2010 році витратив 175 мільйонів доларів на підтримку сотень будівель, які воно навіть не використовує. У тому числі рожевого восьмикутного мавпячого будиночка у Дейтоні, Огайо.

- 1,8 мільйонів доларів американських платників податків пішли на створення «музею неонових вивісок» в Лас-Вегасі, штат Невада.

- Імовірно 35 мільйонів доларів було виплачено в рамках програми "Медичне піклування" 118-и фантомним медичним клінікам, які ніколи не існували. Очевидно ці «фантомні» медичні клініки були створені злочинною мережею для обману американського уряду.

- Комісія зі збереження в Монктоні, Вермонт, отримала 150 тисяч від уряду на будівництво «доріжок для тварюк». Завдяки урядовим грошам життю тисяч мігруючих саламандр зараз ніщо не загрожує.

- У Каліфорнії один парк отримав 440 тисяч федеральних грошей на оновлення відповідно до безпечної для навколишнього середовища енергетики, в будівлі, яка не використовується вже десять років.

- На офіс колишнього спікера Палати Денніса Хастерта, який він взагалі рідко відвідує, за поточний рік було витрачено 440,955 доларів.

- Бібліотека в штаті Теннессі отримала 5 тисяч на організацію вечірок для фанатів відеоігор.

- Бюро перепису населення США витратило 2,5 мільйони на телевізійну рекламу під час "Super Bowl", яка була зроблена так убого, що практично ніхто не розумів, що вони хотіли цією рекламою сказати.

- Професор Дартмутського університету отримав 137,530 доларів на створення гри «за мотивами рецесії» під назвою «Звільнення».

- Національний науковий фонд дав зоопарку Міннесоти більше 600 тисяч, щоб вони могли розвивати онлайн відеоігри під назвою «Вовчий Квест».

- Піцерії у штаті Айова на ремонт фасаду було виділено 60 тисяч, щоб фасад виглядав «більш зазиваючим».

- Міністерство сільського господарства США виділило одній заповзятливій групі фермерів 30 тисяч на розвиток бази даних ферм для туристів, для проведення на них «вихідних по запрошенню».

- Майже неймовірно, але Національний інститут охорони здоров'я отримав 800 тисяч доларів на вивчення ходу «програми з миття геніталій» чоловіків в Південній Африці.

У світлі всього цього варто дивуватися, чому рейтинг Конгресу нещодавно впав до нового рекордно низького рівня?

Згідно з останніми опитуваннями Gallup, тільки 13 відсотків американців схвалюють роботу Конгресу. Тільки подумайте - всього 13 відсотків!

І всі ці розтрати відбуваються в той момент, коли уряди США стоїть на грані банкрутства. За останні 30 років державний борг США виріс у 13 разів.

За даними Wall Street Journal, для того, щоб оплатити облігації, що підлягають погашенню, і фінансувати бюджетний дефіцит, у 2011 році уряду доведеться зайняти 4.2 трильйона доларів.

В кінці-кінців інший світ втратить впевненість в тому, що уряд США може погасити борги. Як тільки впевненість в казначейських облігаціях США пропаде, а такі ознаки вже починають виявлятися, вся фінансова система США впаде.

{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BF%C3%90%C2%BB%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%96%C3%90%C2%B2+%C3%90%C2%BF%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%90%C2%BA%C3%91%C2%96%C3%90%C2%B2;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".