Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства КРАДУТЬ ВСЕ, ЩО «ПОГАНО ЛЕЖИТЬ»

КРАДУТЬ ВСЕ, ЩО «ПОГАНО ЛЕЖИТЬ»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Колись зловмисники крали шуби, килими, кришталь, апаратуру, одяг, бувало - антикваріат. Тепер,  як свідчить практика, переважно полюють на коштовності, гроші й документи. Та і цей перелік - умовний. Крадіжки, про які заявили мукачівці до правоохоронних органів, здивували навіть  досвідчених міліціонерів.
Так,  до Мукачівського міського відділу міліції звернулась 30-річна мешканка,  яка повідомила, що коли вони з чоловіком спали, до її будинку проникли невідомі і викрали 8 кг сала,  мобільний телефон та гроші. Також жінка розповіла, що поряд з ними були їхні малолітні діти, які також не чули ніякого стороннього шуму.  Щоправда, двері на їхній хаті були незачиненими , тому зловмисник міг легко проникнути до помешкання. Відтак, 38-річний чоловік,  який мешкав по сусідству так і зробив: тихо зайшов до хати, понишпорив, що йому потрібно та й взяв і непомітно вийшов.  Утім він не розраховував, що його помітять сусіди. Коли ж наступного дня жінка звернулась за допомогою до правоохоронців, то  свідки  даної події одразу вказали на чоловіка, який виносив  з помешкання пакунки.
З подібною заявою до чергової частини міського відділу міліції звернулись мешканці мікрорайону «Підгоряни» в Мукачеві. Потерпіла жінка повідомила, що вночі до її помешкання увірвався невідомий,  розбив на кухні вікно і з холодильника викрав домашню ковбасу, копчений балик та інші м`ясні вироби. Цього разу крадій також оступився, залишивши відбитки пальців на холодильнику. Виїхавши на місце пригоди, експерт науково-дослідного криміналістичного центру в Закарпатській області, відібрав всі зразки  відбитків, завдяки яким вдалось  у найкоротші строки встановили особу зловмисника.
Як розповів старший дільничний інспектор капітан міліції Михайло Пацкан, ця особа давно потрапляла в поле зору правоохоронців і неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі. На цей раз 36-річний чоловік проник до помешкання знайомих і викрав продукти харчування на суму близько 300 грн. Раніше судимому мукачівцю вже вкотре доведеться відповідати перед законом за ознаками злочину част.3 ст.185 «Крадіжка» поєднана з проникненням до житла, за яку передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Наталія Машіко, Мукачівський МВ
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".