Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури Під враженням традиційного фестивалю «Мукачево скликає та єднає друзів»

Під враженням традиційного фестивалю «Мукачево скликає та єднає друзів»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Перебуваючи під враженням традиційного фестивалю «Мукачево скликає та єднає друзів», що проводиться за ініціативи Почесного громадянина Мукачева Віктора Балоги та за підтримки міського голови Золтана Ленд'єла, переконуюся, що міська влада, кращі представники міста є чудовими ініціаторами й організаторами всього найкращого. Згадаймо лише фестивалі «Червене вино», «Вечори над Латорицею», театральний «Етно-Діа-Сфера», свято меду, спорудження гарних пам'ятників. Це духовне добротворення.
Водночас бачимо турботу влади про благоустрій міста, створення зручностей для його мешканців. Це, приміром, і закриття для автотранспорту пішохідної частини центру. Пригадую, були скептики, які заявляли, що з цього нічого не вийде і так звані мажори продовжуватимуть їздити центральною площею. Як бачимо, вони помилялися. Дякують мукачівці і селяни за відкриття нового зеленого ринку на вул. Чайковського. А наступної суботи відбудеться відкриття гіпер-маркету «Епіцентр», який дасть сотні нових робочих місць і наповнюватиме міський бюджет. У Росвигові на площі Злагоди відкрито світо-музичний фонтан, тут висаджено 2000 кущів троянд, а на вул. Я.Коменського весною зацвіли щойно посаджені 200 дерев сакури.
Радіючи позитивним змінам, маємо усвідомлювати, що маємо й особисто долучатись до перетворень у місті. Слід повернутись до підзабутих форм господарювання, закріпивши за кожним навчальних закладом паркові зони, сквери, військові поховання, адже дітей потрібно виховувати в труді. А структурам міськвиконкому слід подумати про влаштування конкурсів на кращий будинок, двір, вулицю, благоустроєне підприємство, приклад якого подає «Фішер-Мукачево». Два скликання я очолював в міській раді постійну депутатську комісію з житлово-комунального господарства. Тому знаю, про що говорю.
Василь Маркулін, директор дитбудинку-інтернату, голова Ради старійшин Мукачева
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%83%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%87%C3%90%C2%B5%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%BE+%C3%91%C2%81%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BB%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%94;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".