Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини ЛЕГКИХ ПЕРЕМОГ НЕ БУВАЄ

ЛЕГКИХ ПЕРЕМОГ НЕ БУВАЄ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Календарем ігор у 15 турі чемпіонату Закарпаття з футболу суперником ФК «Мукачево» визначено хустський «Нарцис», одним із тренерів якого є колишній лівий крайній захисник команди ІІ-ї ліги «Карпати» (Мукачево) 94-95-х років Іван Фізер. Це була перша гра головної команди міста в домашніх стінах у другому колі обласних змагань, яку з нетерпінням очікували вболівальники та фани клубу. Відразу зауважу, що жодних змін у складі мукачівців за перехідний період не відбулось. Вочевидь, старший тренер і надалі розраховує на досвід і вміння одних та швидкісні, індивідуально-технічні показники інших виконавців у футбольному ансамблі. Отож, у супроводі арбітра матчу Михайла Лялюка з Іршави господарі вийшли на поле в яскраво-зеленій спортивній формі, гості – в білих футболках та синіх шортах. Та відрізнялись команди не тільки контрастними кольорами, а й рівнем підготовки, якістю гри, колективною та індивідуальною спортивною майстерністю. Не встиг диктор стадіону «Авангард» (після стартового свистка арбітра матчу) навіть оголосити склад нарцисівців, як за зніс центрфорварда Володі Бабича в штрафній площині у ворота хустчан призначено одинадцятиметровий удар. Його реалізовує сам потерпілий – 1:0. Після пропущеного, як то кажуть, швидкого м'яча гості не розгубилися і підбадьорювані тренерами, кинулись у наступ. Та захисні лінії нашої оборони разом з голкіпером діють достатньо виважено, не залишаючи вільного простору гостям для створення небезпечних моментів у своїх воріт. Мукачівці раз за разом проводять флангові атаки, оборонці «Нарцису» не встигають перекривати зони, розібрати гравців і тільки неточності на заключних фазах заважають збільшити рахунок. Двічі підряд наші накоротко розігрують кутовий з лівого краю, у першому випадку Микола Гала, кіпер хустчан виносить біло-плямистого на кутовий, у другому – не влучає в створ капури Пашко Оржеховський. Проходить повз ворота і дальній постріл Івана Бандуровича.
Активність десятого номера гостей Юрія Котловського гаситься Сашком Пакошем. Наш стопер то відтісняє нападника хустчан від м'яча, то випереджає в прийомі кулястого, то грає на відбій. Правим флангом проходить Оржеховський, відкатує назад Бабичу, та постріл з 7-ми метрів у центральну площину воріт їх страж переводить на кутовий. Великий обсяг роботи виконує півзахисник Володимир Лукашук, як при відборі м'яча, так і в організації атакуючих дій своєї команди. Отримує плямистого Бабич, віддає направо на вихід Оржеховському, наш нападник обігрує суперника і з лицьової лінії перепасовує назад Бундашу. Мирослав довго не розмірковуючи в один дотик відправляє м'яча в сітку воріт – 2:0.
Після перерви господарі повністю заволоділи ініціативою, переважну більшість часу гра проходила на чужій половині поля. Вже після матчу заступник міського голови Михайло Лабош скаже, що в другій половині, на відміну від першої, ми повністю опанували ситуацію та й весь цей час домінували на зеленому газоні. Додамо, що з появою на полі Пиняшко, Купаша, Герца гра стала більш видовищною і динамічною за рахунок швидких пересувань та комбінаційних дій. Йде 7-ма хвилина, отримує точний пас в штрафній площині Володя Бабич і... опиняється на трав'яному газоні завдяки неправомірному втручанню одного з оборонців. Безспірне пенальті. Право на його пробиття уступають граючому тренеру Василю Варзі, який не схибив – 3:0. Міг відзначитись і Бабич, та м'яч після удару головою з вигідного положення пролетів повз лівої стійки. І ось прийшла черга креативного Василя Пиняшко, інакше як слалом-гігантом його прохід крізь трьох захисників назвати не можу. Соло Василька закінчилось взяттям воріт суперника, після його удару в ціль голкіперу, як то кажуть, робити було нічого – 4:0. Гості отримують право на штрафний після тактичного фолу, та постріл лівою Ігора Пилипа – вище перекладини. На 76-й хвилині Едуарду Стецо, що виконував місію чистильника, не вдається перехват у вільній зоні на правому фланзі, м'яч зрізується в напрямок наших воріт і за ним стрімко мчить нападник суперників. Вимальовується нагода розмочити рахунок, та кіпер Емеріх Князь встигає вийти назустріч і ліквідувати небезпеку. Жовту картку нелюб'язно випросив собі Сергій Кундрик, який після порушення правил (вимушений фол) пустився в суперечку з арбітром. Стандарт у виконанні Віталія Міллера - удар у лівий кут не став обтяжливим для нашого воротаря. Ну, а останню крапку в цьому матчі поставив Золтан Купаш, який замкнув вивірений навіс у штрафну Василя Пиняшко – 5:0. Не зважаючи на розгромний рахунок, ні в кого із нас не склалось враження, що гра була із категорії легких, прохідних – так, але все ж таки слід зауважити, що на фінішній прямій легких перемог не буває.
Григорій Куруц, майстер спорту

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".