Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Спортивні новини Не тільки результативна, але й змістовна гра

Не тільки результативна, але й змістовна гра

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
ФК «Севлюш» (Виноградово), як то кажуть, не дуже зручний суперник для мукачівців. І не випадково. Достатньо згадати невдачі в змаганнях минулого року та матч на виїзді в першому колі цьогорічного чемпіонату Закарпаття, в якому кінцевий результат виявився не на нашу користь . Але це, як з'ясувалось, уже в минулому, із якого, бачимо, були зроблені відповідні висновки. На цей раз слава про виноградівський «Севлюш» як камінь спотикання для головної команди міста – ФК «Мукачево» була, на загальну радість шанувальників футболу, остаточно розвіяна. Перед матчем за програмою 18-го туру обласних змагань, автор цих рядків заглянув у роздягальню для господарів поля на стадіоні «Авангард», тобто приймаючої сторони, в якій вже за 45 хвилин до початку зустрічі знаходились перевдягнуті в спортивну форму гравці та керівний склад команди ФК «Мукачево». На до болю знайомих обличчях вимальовувались спокійна впевненість, уважність щодо установки на цю гру, в той же час відчувалось, що хлопці войовничо налаштовані, пощади (в доброзичливому розумінні цього слова) не буде. Загалом так воно і вийшло.
Лідер чемпіонату області продемонстрував свої кращі якості: командну гру на фоні індивідуальних та колективних дій, з швидкими переміщеннями нападників, забіганнями в зону захисту суперника крайніх захисників, ударами по воротах суперника та застосуванням, як на мене, домашніх заготівок. Рухались, як ніколи всі, а бажання зіграти на перемогу з перших хвилин матчу і, мабуть, реалізація тактичних завдань, вилились у солідну перевагу в організації гри. Захопивши середину поля, мукачівці забезпечили контроль у володінні м'ячем, раз за разом створюючи небезпечні моменти у воріт суперника. Вже на 8-й хвилині матчу міг відзначитись Володя Бабич, отримавши м'яку передачу в 10-11-и метрах у штрафній площині, майже по центру воріт, але не використав можливість пробити в неприкритий сектор, затупцював на п'ятачкові разом з м'ячем і захисник виноградівців встиг виправити ситуацію та прийняти удар на себе. Впевнено діє на виходах Мирослав Лютнянський, реагуючи на довгі продольні паси в напрямок своєї капури. Йде 10-а хвилина, гості збивають Пиняшка перед шістнадцятиметрівкою. Потужний удар Василя Куделко приходиться в стінку та на підборі біло-плямистого - наші і точним пасом кидають у прорив по правому краю Золтана Купаша. Проти нього застосовують силовий прийом, штрафний виконує Мирослав Бундаш, навіс і вже кіпер Віталій Гринишин у високому стрибку перехоплює м'яча. Кутовий на дальню стійку подає Бундаш, замикає траєкторію Куделко ударом головою в ближній кут, та обіграти воротаря на цей раз не виходить. Але гол назріває, ось прохід Золтана Купаша по своєму флангу атаки, удар... і плямистий вшивається в сітку воріт – 1:0. Пригнічені гості починають з середини поля, проводять перші заміни та зламати видовищну гру мукачівців їм аж ніяк не вдається. 19-а хвилина, Крьока віддає м'яча Бундашу, той на хід швидкому Пиняшко і рахунок подвоєно. Здається, гру зроблено, та господарі поля продовжують натиск, не випускаючи ініціативу. Іван Бандурович виводить у прорив Юрія Данко, останній дає пас Василю Пиняшко... рятують ситуацію захисники, вибиваючи плямистого за лицьову лінію. Подачу з кутового забирає голкіпер. Контратака у команди гостей не виходить, оборонці діють достатньо зібрано, не даючи жодних шансів для наближення в свій штрафний майданчик. Зробив спробу рвонути у відрив по лівому краю Михайло Скунц, який грав під номером шість, та прокинув плямистого занадто сильно і, звісно, наздогнати кулястий вже не зміг. Правда, наші оборонці разом зі стражем воріт були напоготові. На 34-й хвилині Куделко перехоплює м'яча та переводить його на ліве крило атаки Юркові Данко, слідує пас на Мирослава Бундаша, постріл якого проходить повз ліву стійку. Наприкінці тайму гості пробивають кутовий і капітан команди Василь Варга головою вибиває плямистого далеко в поле.
Після перерви господарі переводять гру на чужу половину зеленого прямокутника, а гості – все частіше порушують правила. Спочатку на газоні опиняється Василь Варга, отримує свою порцію по ногам Золтан Купаш, збивають Юрка Дано, за ним беруть у «коробочку» Пиняшка. Арбітр Михайло Полончак приборкує футболістів жовтими картками. Проходить по лівому краю Бандурович і навішує м'яча на Бабича, якому ніхто не заважав збільшити рахунок, кремезний кіпер, як статуя, завмер на лінії воріт, та удар головою з п'яти метрів, м'яко кажучи, у Іванка просто не вийшов. Гості отримують право на штрафний метрів з 20-ти, неприємний для воротарів відскік від землі Мирослав Лютнянський переводить на кутовий. Міняються напрямки атак, здебільшого біло-плямистий витанцьовує навколо штрафного майданчика виноградівців. Черговий навіс у воротарську і голкіпер Гринишин по-борцівськи, вхопив двома руками і валить нашого нападника Золтана Купаша на лопатки. Безапеляційне пенальті технічно реалізовує Володимир Бабич – 3:0.
Супротив спортсменів ФК «Севлюш», не зважаючи на подальші заміни гравців, не носить загрозливий характер для нашої команди. Контратакуючий випад гостей завершується пострілом Івана Буряса набагато вище перекладини і, навпаки, атака мукачівців по схемі Бундаш-Купаш-Варга закінчується взяттям воріт. Голом відзначився, як ви вже, шановні читачі, дізнались, Василь Варга. Отже – 4:0. Насамкінець, слід відзначити, що жодна з команд матч не догравала. Господарі створювали моменти, упустили можливості збільшити рахунок Юрій Дано та Золтан Купаш, гості ж мужньо відбивались. Таким чином, колектив ФК «Мукачево» підтвердив свій статус лідера чемпіонату Закарпаття. Наступну гру мукачівці зіграють на стадіоні «Дружба», що на Берегівщині, з місцевою командою ФК «Берегвідейк», який тепер відстає від «Мукачева» на сім очок.
Григорі Куруц, майстер спорту

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".