Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури ПРОБА ПЕРА. Львів дарував нам посмішки

ПРОБА ПЕРА. Львів дарував нам посмішки

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Львів - його заснував Данило Галицький і назвав на честь свого сина Лева. І недарма. Туристи з усього світу їдуть туди аби поблукати по його чудовим вуличкам, побувати у архітектурно-історичних місцях та просто помилуватися його пейзажем.
Гуртківці Мукачевського Будинку школярів не виняток. Нещодавно вони побували в цьому загадковому місті з метою відвідування Львівського національного університету імені Івана Франка. Ця дводенна подорож викликала багато емоцій та почуттів. Щоб передати їх невистачить слів. Адже велика радість, як і велике горе, безмовна...
Окрім мети відвідування університету юні журналісти встигли відпочити, буваючи у історичних місцях Львова. Усі вулиці, кожна споруда, були наділені великим почуттям відданності, єдності та любові. Як я обожнюю Львів! Це дивовижне місто! У ньому ти незалежний... Тебе постійно надихає його краса. місце, де завжди почуваєш себе потрібним. Де у кожного є свої маленькі таємниці, перемоги та поразки. Місто, де завжди тебе приймуть, як рідного...
Для початку ми відвідали Ратушу. Піднявшись сходами (їх було рівно триста шість), почуваєш, що вже немає сил, але ривком опиняєшся там... Там, де нібито немає початку та кінця Львова. Ти бачиш все. Кожну вулицю, споруду, будинок, алею... Ми не пожалкували, що втратили стількі сил для подолання сходів. Ми побачили красу від якої неможливо відірвати погляду... Далі ми вирушили у музей. Такий гарний, незвичайний. Побачили безліч картин. Місце їх знаходження було дивовижне! Ніби потрапляєш до палацу, який освітлюється єдиними свічками. Під вечір ми завітали на ковзанку. Було чудово! Можу сказати вечірній Львів має незвичайну красу... Так і закінчувався наш перший день екскурсій.
На наступний день після відвідування факультету журналістики, ми завітали на новорічний ярмарок. Чого там тільки не було! Усе місце палало новорічним настроєм! Бували й у крамниці "Шоколадниця", де було стільки солодощів різного розміру, вигляду, смаку...
Наша подорож підходила до кінця. Як говориться: - "В гостях добре, а в дома краще"! А рідний дім для мене Мукачево.
Як писалося у заповідях матері Терези: - "Посмішка нічого не коштує, але багато дає. Вона збагачує тих хто її отримує, не обідняючи при цьому тих, хто її дарує". А Львів дарував нам посмішки, чим ми йому безмежно вдячні!!!
Євгенія Семененко, гурток "Юні журналісти", Мукачівський Будинок школярів

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".