Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури Дитячий табір відпочинку «ЮНІСТЬ»

Дитячий табір відпочинку «ЮНІСТЬ»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
З травня гостинно приймав усіх бажаючих відпочити та цікаво провести час дитячий  табір відпочинку «Юність», що функціонував при ЗОШ №10. У таборі творчо працювали 29 досвідчених та енергійних вихователів.
Цього року «Юність» зібрала в своїх стінах 360 школярів різного віку від першачків до старшокласників, які вдало були поділені на 13 загонів. Незважаючи на різницю у віці, кожен відпочиваючий знаходив заняття у таборі за своїми інтересами. Саме цей принцип і став основою планування виховної роботи.
Упродовж табірної зміни щоденно заплановані виховні заходи як загонові, так і загально табірні. Щоб охопити всі напрямки виховної роботи, кожен день в таборі мав свою назву. Так 27 травня – День знайомства, коли школярі знайомляться між собою в загоні, адже один загін об’єднує декілька класів. У цей день проводяться ігри на знайомство, інструктажі з техніки безпеки і підготовка до наступного дня – Дня відкриття табірної зміни. Учні вибирали назву загону, девіз, пісню, малювали стіннівку. 28 травня проводився урочистий концерт з нагоди відкриття табірної зміни, де кожен загін себе презентував.
У перший тиждень перебування в таборі «Юність» було проведено також День природи, День розумника, День етикету. Упродовж цих днів школярі брали участь у таких загально табірних виховних заходах: вікторина «Люби і знай свій рідний край», інтелектуальна гра «Найрозумніший» та „Лицарський турнір”, присвячений Дню етикету. Кращим знавцем природи рідного краю стала Данканич Наталка (Х загін), достойним носити звання «Найрозумніший» став Глагола Яник (V загін), а у „Лицарському турнірі” перемогу здобув Нечипоренко Віталій (ІХ загін). Переможці та учасники нагороджені медалями та грамотами на традиційній ранковій лінійці.
Другий тиждень перебування в «Юності» розпочався Днем іноземної мови, упродовж якої була проведена гра „Поле чудес” англійською та німецькою мовами, змагання «Євротур» між англійською та німецькою командами. Було заплановано ще багато цікавих заходів. Це «Міс Білосніжка», «Козацькі розваги», «Веселі старти», «У світі казки», «Свято квітів». Вихователі загонів провели бесіди на такі теми: «Що ти знаєш про природу рідного краю», «Лікарські рослини», «Народні легенди».
Табір «Юність» активно співпрацював у проведенні виховних заходів з Будинком школярів, Будинком культури, Екоцентром, міською дитячою бібліотекою, центром туризму. Школярі вже брали участь у біовікторині «Літо в природі» (Екоцентр), екологічній вікторині «Граючи пізнаємо», в гуртку «Початкове моделювання» (СЮТ). Діти брали активну участь в ігрових програмах «Калейдоскоп забав», «З нами цікавіше, з нами веселіше», «Юні олімпійці», «Мандруємо, граючись», «Жителі Спортландії» (Будинок школяра), Дні туризму (Центр туризму). Відпочиваючи в таборі учні відвідували басейн при ЗОШ №11. Частина школярів відвідала циркову виставу при Будинку культури. Особливий захват викликають в учнів виїзні екскурсії за межі міста.
Було проведено екскурсію для учнів старших класів у Ботанічний сад Ужгорода. Також багато цікавого школярі дізнавалися від вихователів і на прогулянках містом. Ще вони побували в замку «Паланок», на Чернечій горі, в центрі міста, в міській бібліотеці, в Пожежній частині, в картинній галереї. На допомогу вихователям на таких прогулянках приходили студенти-практиканти.
Трохи засмучувала школярів дощова погода, але на такий випадок влаштовували перегляд мультфільмів, кінофільмів, конкурси малюнків, розфарбовок, розгадування загадок, ребусів, виготовлення поробок з кольорового паперу, спортивні ігри в залі, шашко-шаховий турнір, змагання з настільного тенісу, настільні ігри.
Сподіваємося, що наступна табірна зміни пролетить так само весело та цікаво, і  на дитячих обличчях засяють усмішки, що промовлена дитячими вустами:«Вийди, вийди сонечко!» змінить хмаринку на сонячну днину. Адже нема нічого ціннішого, ніж дитяча усмішка!
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".