Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини Професійне свято відзначили правоохоронці служби по боротьбі з економічними злочинами

Професійне свято відзначили правоохоронці служби по боротьбі з економічними злочинами

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
На початку липня своє професійне свято відзначили працівники сектору державної служби по боротьбі з економічними злочинами. Попередником цієї служби був знаменитий Відділ по боротьбі з розкраданнями соціалістичної власності та спекуляцією (ОБХСС), створений 16 березня 1937року.
Сьогодні на дану службу покладено багато завдань: виявлення та розкриття господарських, посадових та інших злочинів на підприємствах, в організаціях, комерційних структурах, фінансово-кредитній та банківській системах. В службі по боротьбі з економічними злочинами Мукачівського міського відділу міліції працює 10 співробітників, в тому числі керівник служби майор міліції Іван Віщак. Досвідченою командою проводяться оперативно-розшукові заходи по виявленню фактів корупції, хабарництва, підробки грошей, цінних документів та ін.
Важко переоцінити внесок служби у справу зміцнення економічної стабільності  міста й району загалом, захисту національного багатства, законних прав і інтересів учасників економічних відносин, конституційних прав і свобод громадян. Роки та десятиріччя праці вимагали від оперативних працівників не тільки особливої відповідальності і професіоналізму, але й службової зрілості, самовідданості, виняткового терпіння й розсудливості.
Служба є провідною міськвідділу у боротьбі з хабарництвом, зловживанням посадових осіб, а також злочинами у бюджетній сфері, паливно-енергетичному комплексі, у сфері приватизації та при здійснені зовнішньоекономічної діяльності. Лише з початку 2013 року службою виявлено і зареєстровано майже 250 кримінальних правопорушень,  з який більше 50 відносяться до категорії тяжких. Виявлені правопорушення зафіксовано в бюджетній сфері, по земельних відносинах, лісовій сфері, надрокористування, банківській діяльності, хабарництву та ін.
Більше третини економічних злочинів відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких. Тим не менш відзначається, що боротьба зі злочинністю у сфері економіки стала вестися більш відповідально і якісно. Хороші результати досягнуті на споживчому ринку, в банківській та бюджетній сферах,  - зазначив начальник Мукачівського міського відділу міліції полковник Василь Швенда.
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".