Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Мукачівський пологовий будинок отримав найсучасніше обладнання

Мукачівський пологовий будинок отримав найсучасніше обладнання

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
А також тут завершено першу частину капітальних ремонтних робіт, які тривають далі, аби вже найближчим часом на базі відділення була змога утворити повноцінний перинатальний центр.
Усе це було реалізовано не бюджетним коштом, а зусиллями меценатів. Про початок капітального ремонту в пологовому відділені було оголошено півроку тому на зустрічі колективу ЦРЛ з народним депутатом Віктором Балогою.
У п’ятницю, 21 березня було презентовано результат роботи за присутності депутатів обласної ради Андрія Балоги та Василя Васюти, який очолює Мукачівську ЦРЛ, міського голови Золтана Ленд’єла та депутата міської ради Василя Рябича, директора фабрики «Фішер».
Так, жіноча консультація, що в мікрорайоні Росвигово, тепер оснащена сучасним діагностичним обладнанням преміум-класу, які дають можливість подавати на екран об'ємне зображення дитини у русі та вже на початкових стадіях вагітності зображати риси обличчя малюка.
Надсучасне обладнання дозволить також на ранніх стадіях вагітності діагностувати вроджені вади розвитку у плоду, проводити діагностику їх внутрішньоутробного стану, а також, при необхідності,  надати невідкладну реанімаційну допомогу.
За словами лікаря жіночої консультації Галини Лендєл, сучасна ультразвукова система значно розширила можливості діагностування, завдяки високоякісному 3D та 4D скануванню, кольоровому та енергетичному допплерівському режимі.
Головний лікар Мукачівської ЦРЛ Василь Васюта відмітив, що подібного обладнання ще немає у лікарнях Закарпаття, тільки у Мукачеві. Він також додав, що використання даної апаратури в рази підвищить якість обслуговування та надання медичної допомоги вагітним, роділлям та породіллям, новонародженим в акушерсько-гінекологічній та неонатологічній службі Мукачівської ЦРЛ.
Крім того, у другому пологовому вiддiленнi, що на вул.Пирогова, звершені капітальні ремонтні роботи щодо покращення умов для народження та перебування породіль.
Повністю перебудовано пологовий блок, в якому створені три індивідуальні пологові зали, що відповідають вимогам протоколів надання акушерської допомоги. Також проведено переоснащення: замінено, сантехніку, електропроводку.
Палати оснащені новими ліжками-трансформерами, які забезпечують комфортні пологи. Також закуплені фетальні кардіо-монітори, що дають можливість більш досконального спостереження за внутрішньо-утробним станом плоду під час пологів.
У належний стан приведені й післяпологові палати. У відділенні існують одномісні палати з наявністю індивідуального санвузла, душової кабінки.
Також відремонтовано блок інтенсивної терапії у відділенні неонатології, його оснастили сучасною апаратурою: дихальним апаратом «Stephan - Sophia», сучасним кисневим концентратором, кардіофетальним монітором, ліжечками та пеленальними столами.
Така допомога, зауважують у пологовому будинку, є вкрай важливою, адже в середньому на місяць тут народжується близько 250 немовлят, а за рік – більше 2 600.
Роман Лендєл
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".