Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Понад 600 мукачівців взяли участь у весняній акції "За чисте довкілля"

Понад 600 мукачівців взяли участь у весняній акції "За чисте довкілля"

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Всеукраїнська акція "За чисте довкілля" продовжуватиметься і в квітні 2014 року.
Мукачівська міська рада, міськвиконком та управління міського господарства висловлюють щиру подяку працівникам та керівникам підприємств, установ, організацій, які долучились до проведення санітарної очистки міських територій, зелених зон, парків та скверів нашого міста, висадки дерев у рамках проведення місячника по благоустрою та щорічної Всеукраїнської акції "За чисте довкілля".
27 та 28 березня в акції взяло участь понад 600 працівників установ та організацій міста: Мукачівський державний університет, міський центр зайнятості, кооперативний коледж, гуманітарно-педагогічний коледж, ТзОВ "ГІД", "Мрія", "ЕНО ЛТД", "Фішер", громадська організація "Народна рада", Мукачівський міськвиконком, комунальні підприємства управління міського господарства. Учні 5-8 класів ЗОШ № 5 та 20 прибирали від сміття перк Перемоги та Комсомольський парк. Сотні хлопчиків і дівчаток працювали із задоволенням і казали, що залюбки братимуть участь в подібних акціях й надалі. Проведена робота є великим вкладом у забезпечення чистоти та порядку в нашому рідному місті.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".