Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ВИБОРИ ЗАВЕРШИЛИСЬ. ЧАС ПРАЦЮВАТИ

ВИБОРИ ЗАВЕРШИЛИСЬ. ЧАС ПРАЦЮВАТИ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Затверджено міського голову, секретаря міської ради, заступників голови, склади постійних депутатських комісій
Відбулася перша сесія Мукачівської міської ради 6 скликання. Її за традицією відкрили Гімном Мукачева. Інформацію про підсумки виборів 31 жовтня міського голови та визначення його повноважень зробив голова міської територіальної виборчої комісії Сергій Носалюк. Він також поінформував про вибори депутатів міської ради та визнання їх повноважень.
Повторно обраний 31 жовтня міським головою Мукачева Золтан Ленд'єл виніс на затвердження тимчасовий Регламент Мукачівської міської ради 6 скликання. Відтак найстарший за віком депутат міської ради Михайло Шушкевич зачитав Присягу міського депутата під якою підписалися всі депутати. Після цього міський голова вручив обранцям територіальної громади Мукачева депутатські посвідчення.
Наступним питанням порядку денного було обрання секретаря міської ради. Золтан Ленд'єл запропонував кандидатуру І.Г.Маняка. Інших пропозицій не надійшло, таким чином таємним голосуванням секретарем міської ради було обрано Івана Георгійовича Маняка. На пропозицію міського голови депутати затвердили на посаді заступника міського голови, керуючого справами виконкому Олександра Юрійовича Галая. Заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради затверджено Галину Романівну Гороховську, Ігоря Дмитровича Запотічного, Ганну Василівну Іваницьку, Гергеля Габоровича Кінча, Михайла Михайловича Лабоша, Ігоря Петровича Радиша. Нова людина в міській владі Г.Г.Кінч, 28-річний економіст за фахом, курируватиме зовнішньоекономічний напрямок. За словами міського голови, у Гергеля Кінча значний досвід роботи із міжнародними організаціями, знання, як рідної угорської, так і англійської мов. Останнім часом європейські транші із соціальних та економічних програм, а це сотні тисяч євро, обходили Мукачево стороною...
Ухвалено рішення про кількісний і персональний склад виконавчого комітету міської ради. Відповідно до пункту 3 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
Утворити виконавчий комітет міської ради чисельністю 17 чол.
2. Затвердити персональний склад виконавчого комітету:
Ленд'єл Золтан Золтанович – міський голова.
Алмашій Валентина Володимирівна – начальник організаційного відділу міськвиконкому.
Басараб Петро Михайлович – директор ТОВ «Едельвейс – Лего».
Біловар Йосип Юрійович – директор юридичної фірми «Біловар і К».
Вучкан Сергій Феодосійович – начальник міського відділу УМВС України в Закарпатській області.
Запотічний Ігор Дмитрович – заступник міського голови.
Кіш Михайло Михайлович – приватний підприємець.
Лилик Іван Іванович – директор ТОВ «Барва».
Маняк Іван Георгійович – секретар міської ради.
Мигалина Юрій Вікентійович – ректор МДУ.
Папазова Валентина Іванівна – директор ВАТ «Кондитерська фабрика А.В.К.».
Попович Михайло Михайлович – директор ВКП «Мукачівський міськкоопторг».
Ремінець Петро Іванович – директор ВАТ «Мукачівський завод «Точприлад».
Ремінний Ігор Федорович – президент фірми ТОВ «Ено-меблі ЛТД».
Романишин Василь Миколайович – начальник Локомотивного депо станції Мукачево Львівської залізниці.
Рябич Василь Андрійович – генеральний директор СП «Фішер-Мукачево».
Яцканич Олександр Іванович – начальник Воловецького РВ УМВС України в Закарпатській області.
Створено постійні депутатські комісії міської ради. Комісію з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, побутового і торговельного обслуговування, розвитку малого і середнього бізнес очолив депутат Володимир Федорович Проскура; комісію з питань приватизації, роздержавлення та земельних відносин – депутат Іван Іванович Кушнір; комісію з питань житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури – депутат Ігор Петрович Радиш; комісію з питань транспорту, зв'язку, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій – депутат Михайло Васильович Шкріба; комісію з питань охорони здоров'я – депутат Мирослав Гавриловитч Гавришко; комісію з питань освіти, культури, молоді, спорту та духовного розвитку – депутат Микола Миколайович Морека; комісію з питань законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, регламенту та депутатської етики – депутат Олександр Юрійович Галай; комісію з питань екології та соціального захисту населення – депутат Іван Васильович Сенько.
У міжсесійний період депутати міської ради 6 скликання ознайомлюватимуться з питаннями і проблемами в своїх постійних депутатських комісіях.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BC%C3%91%C2%96%C3%91%C2%81%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B0+%C3%91%C2%80%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B0;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".