Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини Арсеній Яценюк публічно запросив Віктора Януковича на зустріч стосовно Податкового кодексу

Арсеній Яценюк публічно запросив Віктора Януковича на зустріч стосовно Податкового кодексу

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Лідер партії «Фронт Змін», народний депутат України Арсеній Яценюк хоче особисто зустрітися з президентом України Віктором Януковичем, щоб донести свою позицію щодо неможливості підписання главою держави закону про Податковий кодекс. Про це він заявив у прямому ефірі радіо «Свобода» в понеділок у Києві.
«Той багатотисячний мітинг на Майдані, який відбувається зараз, – це акція виживання мільйонів людей, які не хочуть нічого просити у держави, а хочуть самостійно заробляти для себе і своїх сімей. Чому малий бізнес має платити непомірні податки, в той час як для великого бізнесу залишили можливість виводити гроші в офшори, не платячи державі нічого», – підкреслив він.

Він нагадав, що як народний депутат пропонував зняти цей Податковий кодекс із розгляду Верховної Ради: «Моя пропозиція навіть не була поставлена на голосування. Тому я закликав президента накласти вето на цей Податковий кодекс. І сьогодні публічно звертаюся до Віктора Януковича з проханням про зустріч. Я хочу особисто донести до президента свою позицію, чому на цей дискримінаційний кодекс має бути накладено вето».

На запитання ведучої, якої реакції він очікує від президента, Арсеній Яценюк відповів: «Якщо моя зустріч та акції протесту тисяч людей переконають президента, що такий Податковий кодекс не повинен набрати чинності, це буде перший реальний діалог влади з опозицією. Якщо Податковий кодекс буде підписаний, це означатиме, що діалогу не буде. І цілком ймовірно, що ситуація в Україні розвиватиметься не еволюційним, а революційним шляхом», – зазначив лідер «Фронту Змін».

http://provybory.com.ua

{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%B9+%C3%90%C2%BF%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BE%C3%90%C2%B2%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%B9;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".