Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини ЛІ ТЕРНЕР: «У МУКАЧЕВА ДОБРИЙ ІМІДЖ, ПІДТРИМУЙТЕ ЙОГО»

ЛІ ТЕРНЕР: «У МУКАЧЕВА ДОБРИЙ ІМІДЖ, ПІДТРИМУЙТЕ ЙОГО»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Позаминулого вівторка до Мукачева прибув Надзвичайний і Повноважний посол Великобританії в Україні пан Лі Тернер. У міській Ратуші його приймали міський голова Мукачева Золтан Ленд'єл, секретар міської ради Іван Маняк та заступник міського голови із зовнішньоекономічних зв'язків Гергель Кінч. Приємно було почути, що пан Посол добре володіє українською мовою і тому розмова відбувалася без перекладача.
Золтан Ленд'єл коротко розповів про історію і сьогодення міста над Латорицею, зупинившись детальніше на інвестиційній привабливості Мукачева. Наше місто гідне занесення до Книги рекордів Гіннеса, адже розташоване в 60-кілометрах від кордонів чотирьох держав. Для прикладу, у Люксембурга цей показник – 80 км. Отже, Мукачево має надзвичайно великий потенціал привабливості для інвестування у різні галузі – промисловість, туризм, комунальне господарство...
Лі Тернер зауважив, що в Україні всі кажуть, що жадають інвестицій, але коли інвестори приходять, то складається враження, що влада цього не хоче, створює різні перепони і тому інвестори бояться іти в Україну, чималою мірою і через корумпованість українських чиновників. На це міський голова відповів, що коли до нього приходить потенційний інвестор, то першою категоричною умовою до нього він ставить не приносити в його кабінет нічого. Бо є чимало прикладів, коли місцеві чиновники ставлять перед інвестором питання, «а що ми з цього будемо мати особисто?». Гість поцікавився, як вдалося залучити в міську промисловість стільки інвесторів? Золтан Ленд'єл навів приклад, коли потужний інвестор місяцями не міг наважитися розпочати в Мукачеві справу, боявся. Тоді міський голова влаштував йому зустріч з керівництвом мукачівської фірми «Фішер» і її генеральний директор Василя Рябич переконливо довів, що інвесторам у Мукачеві працювати комфортно. І відразу справа зрушила з місця.
Пан Посол відзначив на завершення, що у нас не тільки природа дуже гарна, але й архітектура Мукачева. Як він зрозумів, у Мукачева добрий імідж щодо інвестування і його потрібно підтримувати, зокрема, облаштування аеропорту «Мукачево», створення в замку Паланок туристично-готельного комплексу, реконструкцію водопровідної мережі тощо. А він зі свого боку робитиме все, аби довести до бізнесменів Великобританії інвестиційну привабливість Мукачева. Після завершення розмові Лі Тернер оглянув Ратушу, центральну частину Мукачева, побував у замку Паланок і на СП «Фішер».
{linkr:related;keywords:%C3%91%C2%84%C3%91%C2%96%C3%91%C2%88%C3%90%C2%B5%C3%91%C2%80;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".