Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини Презентували Мукачево в Словаччині

Презентували Мукачево в Словаччині

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Минулого тижня в словацькому місті Кошице відбулася Стартова конференція Українсько-Словацького транскордонного проекту "Освіта про європейські цінності" в рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина–Словаччина–Румунія–Україна 2007-2013 рр. На конференції була представлена інформація про проект, в тому числі про заплановані заходи. Під час конференції була відкрита Українська культурна виставка, на якій були презентовані Україна, Закарпаття та м. Мукачево.
Учасники Української делегації познайомили своїх словацьких колег з життям Закарпатської області та з традиціями і звичаями народів Закарпаття. Українська делегація презентувала представникам уряду Кошицького краю книгу про місто над Латорицею «Мукачево – місто відкритих сердець».
Від України в конференції взяли участь командний склад проекту та здібні студенти, школярі і педагоги освітніх закладів, які навчаються та працюють у Закарпатської області. У рамках конференції українські учасники разом зі словацькими колегами відвідали історичні й культурологічні об'єкти м. Кошице та Кошицького краю.
Проект "Освіта про європейські цінності" дасть учасникам шанс не лише здобути важливі знання та навички щодо європейської освіти в інтересах європейських цінностей, але й зустрітися з учнями, студентами та педагогами Словаччини, а також буде сприяти поліпшенню обізнаності молоді, створенню партнерств і багатьох неформальних відносин серед молоді та педагогів, безпосередніх учасників заходів. Створені партнерські зв'язки будуть підтримуватися протягом тривалого часу після завершення проекту.
Мета проекту: активізувати взаємне порозуміння молодих людей і педагогів через програми обміну, встановлювати взаємні відносини на програмні аспекти для організованих та неформальних методів навчання, орієнтованих на освіту відповідального єврогромадянства в спільній Європі.
Партнерами в проекті виступають: Шкільний інтернат м. Кошице, а також Центр Європейської Інтеграції та Транскордонного Співробітництва (Закарпатська область).
Проект виконується за фінансової підтримки Європейського Союзу, в рамках реалізації Програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 р.р.
У Закарпатській області проект патронує і надає йому всіляку підтримку народний депутат України Василь Васильович Петьовка.
Сергій Стрюков
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".