Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини НА ВСТАНОВЛЕННЯ АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ МІСТО ОТРИМАЛО 1,5 МІЛЬОНИ ГРИВЕНЬ

НА ВСТАНОВЛЕННЯ АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ МІСТО ОТРИМАЛО 1,5 МІЛЬОНИ ГРИВЕНЬ

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Питанням наповнення міського бюджету була присвячена в основному 11 сесія Мукачівської міської ради 6 скликання. Внесено зміни до бюджету Мукачева на 2011 рік, якими, зокрема, передбачено направити управлінню праці та соціального захисту населення 1500 тисяч гривень для надання цільової одноразової адресної грошової допомоги громадянам Мукачева, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення. Детальніше читайте на тут.
Сесія затвердила Положення про Інспекцію з благоустрою Мукачева. Коментуючи це питання, міський голова Золтан Ленд'єл поінформував депутатів, що мав розмови з власниками колишніх ресторану «Венеція», гастроному «Вільнюс», Будинку одягу і попередив їх, що у разі зволікання з ремонтом цих будівель справа розглядатиметься в юридичному порядку. «Мукачівська Ратуша» порушувала цю проблему в № 23 за 16 червня. Депутати відтик схвалили проект «Виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції каналізаційно-насосних станцій Мукачева» до участі у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Перемога в конкурсі дала б місту 450 тисяч гривень траншу. Ухвалено рішення розірвати договір оренди на приміщення першого поверху Ратуші з міською організацією ветеранів України і надати ветеранам інше приміщення. А вивільнене здати в оренду під магазин. Міський голова зауважив, що 100 років тому мерію так і будували, щоб приміщення першого поверху приносили в казну прибуток.
За рекомендацією постійної депутатської комісії з питань законності та правопорядку, охорони прав та свобод громадян, депутатської етики сесія ухвалила рішення присвоїти чотирьом запроектованим вулицям нового мікрорайону індивідуальної житлової забудови «Баняска» назви Беци Йосипа, Бращайка Юлія, Вайди Степана, Пам'ятна.
Розглянуто також цілу низку орендних, земельних, житлових питань.

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".