Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Політичні новини РОЗШИРЕНО ПЕРЕЛІК КАТЕГОРІЙ, ЗА ЯКИМИ МУКАЧІВЦІ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ

РОЗШИРЕНО ПЕРЕЛІК КАТЕГОРІЙ, ЗА ЯКИМИ МУКАЧІВЦІ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Оскільки згідно Положення «Про порядок надання цільової одноразової  адресної грошової допомоги громадянам міста Мукачево, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для  встановлення автономного опалення” 1,5 мільйона гривень, виділених з обласного бюджету за цією програмою, для Мукачева явно недостатньо. То своїм рішенням 5 сесія 6 скликання Закарпатської обласної ради від 12 серпня 2011 року ухвалила виділити нашому місту додатково 3.700 тисяч гривень. Міська рада Мукачева не стала чекати планового сесійного засідання, яке має відбутися лише 29 вересня, а скликала на минулий понеділок 14-у позачергову сесію  6 скликання щоб не зволікати із виплатою коштів на опалення мешканцям міста.
З цього, єдиного, порядку денного доповідав начальник управління праці та соціального захисту населення Володимир Красновський. У питанні про розширення переліку категорій, за якими можна буде отримати допомогу на опалення, депутат Іван Чубарко поцікавився, чи не можна включити до нього і дітей-сиріт. На що почув відповідь, що питання опрацьовується. Натомість міський голова Золтан Ленд’єл додав: якщо залишаться кошти за цією статтею, то обов’язково будуть враховані і потреби дітей-сиріт. Сьогодні в міськвиконком звертається багато людей, які не підпадають під визначення переліку пільгових категорій, але допомоги потребують. Про них міська влада пам’ятатиме. У свою чергу депутат Василь Швардак запропонував міській владі взяти опікунство над одинокими громадянами похилого віку, які не мають родичів, з тим, щоб їх звільнені через якийсь час приватизовані квартири перевести в комунальну власність і надавати їх тим, хто стоїть у черзі на житло. Міський голова дав доручення юридичному відділу і управлінню праці та соціального захисту населення визначити правові підстави для цього і в разі позитивного висновку розробити відповідне Положення.   
Депутати ухвалили рішення доповнити перелік пільгових категорій громадян і внести кадрові зміни в склад тимчасової комісії, зокрема, внести зміни до додатку № 1 рішення сесії Мукачівської міської ради від 30.06.2011 р. № 222, а саме:
- цільова одноразова грошова допомога громадянам міста, категорії яких визначені даним положенням, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення надається за рахунок коштів іншої субвенції з обласного бюджету міському бюджету, передбачених в обласному бюджеті в сумі 3 700 000 грн.  та інших джерел фінансування.
- пункт 2.1. положення „Про порядок надання цільової одноразової адресної грошової допомоги громадянам міста Мукачево, квартири яких відключені від центрального теплопостачання, для встановлення автономного опалення” викласти в наступній редакції :
- цільова одноразова грошова допомога для встановлення автономного опалення надається наступним категоріям громадян:
1.Інвалідам війни;
2.Учасникам бойових дій;
3.Потерпілим внаслідок аварії на ЧАЕС І-ІІ категорії;
4. Дружинам (чоловікам) померлих чоловіків (дружин) внаслідок аварії на ЧАЕС;
5. Вдовам  військовослужбовців,   померлих   (загиблих)   при   виконанні службових обов'язків;
6. Вдовам працівників органів внутрішніх справ, померлих (загиблих) при виконанні службових обов’язків;
7. Інвалідам військової служби;
8. Репресованим;   
9 .Члени сімей загиблих(померлих) ветеранів війни;    
10.Малозабезпеченим сім'ям, які отримують відповідну державну соціальну допомогу;
11. Одиноким пенсіонерам;
12.Сім’ям в яких проживають інваліди І групи;
13.Сім’ям в яких проживають діти - інваліди ;
14.Сім’ям в яких проживають два інваліди і більше;
15.Сім’ям в яких проживають  четверо і більше дітей;
16.Вдовам ветеранів військової служби та органів внутрішніх справ;
17.Учасникам війни;
18.Одиноким парам (непрацездатні, що досягли пенсійного віку та не мають дітей);
19.Інвалідам ІІ групи загального захворювання.

Сесія вивела із складу відповідної тимчасової комісії Іллю Феделеша у зв’язку із його звільненням та виходом на пенсію і затвердила заступником голови тимчасової комісії з питань надання цільової одноразової адресної допомоги громадянам міста для встановлення автономного опалення, начальника управління праці та соціального захисту населення  Володимира Красновського.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".