Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини культури Мистецтво – нектар душі...

Мистецтво – нектар душі...

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
У заслуженого художника України Василя Свалявчика щаслива доля, доля людини, яка повністю розчинилася в улюбленій справі, що розділяють з ним всі його близькі. Василь Петрович займає помітне місце в плеяді художників нашого рідного Закарпаття. Цими днями він святкував своє 60-річчя і вирішив поділитися з усіма своїми неповторними картинами, які не схожі на інші. Хоч митець і живе та працює в Ужгороді, але в Мукачеві він частий гість, неодноразово презентував свої роботи в нашій картинній галереї. Світлий, оптимістичний погляд на життя спрямований на нас з його полотен. Вони вражаючі та неповторні, пробуджують в людях добро і почуття краси. На картинах Василя Свалявчика шаленіє життя: до квітів хочеться доторкнутись, відчути запах квітучої весни, на повні груди вихнути прозору чистоту монастирської гори. Кожна лінія, форма виписані з великою любов'ю. Його картини гріють, від них іде тепло. Перед будь-якою його композицією можна стати і завмерти та на деякий час опинитися в полоні кольору фарб.
Привітати ювіляра зібралися його сім'я, близькі, друзі та шанувальники його мистецтва. Вітальну адресу та подарунки від Мукачівського міськвиконкому вручили ювіляру заступники міського голови – керуючий справами міськвиконкому Олександр Галай та Ігор Радиш. Теплі слова говорили своєму колезі народні художники України –академік Володимир Микита, Золтан Мичка, голова обласного осередку Національної спілки художників Борис Кузьма та інші. Василь Петрович – художник, де думка та дух водить рукою. Його творчість ніби підказує нам, що красу не потрібно окремо шукати десь далеко, а треба навчитися бачити її навіть у квітці, краплині дощу, промені сонця, і тоді життя стане приємнішим і світлішим.
Еліна Павлік, практикант відділу з питань внутрішньої політики
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".