Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства Думки мукачівців з приводу сучасного стану пішохідної частини міста

Думки мукачівців з приводу сучасного стану пішохідної частини міста

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Наталія Шваб, молода мама:
– Думаю потрібно поставити висувні автоматичні поліцейські, які б повністю перекрили рух по пішохідній частині міста. Бо насправді не вірю, що власників так званих крутих тачок удасться переконати не їздити центром міста. А шлагбауми тримати відкритими тільки до, приміром, 10-ї години, опісля ж штрафувати усіх, хто паркуватиметься в центрі міста.
Тетяна Чишко, майбутня мама:
– Дуже небезпечно ходити по центру. Мам з візочками частенько підрізають автомобілі. Будь-якими методами потрібно пригальмувати їх швидкість.
Василь Матіко, небайдужий мешканець міста:
– Дуже багато приватних підприємств, транспорт яких тут їздить. Контролем над ними має займатись міліція. На в'їзді бажано зробити огорожу – шлагбауми або протягнути трос. А тих мешканців центральної частини, які мають автомобілі забезпечити пристроями для відкриття шлагбаумів, адже їх не так вже й багато.
Іван Мадяр, батько 2-х дітей:
– Міліція має контролювати порядок на пішохідній частині міста і пропускати тільки автомобілі власників магазинів. Потрібно припинити рух хоча б в суботу – неділю, щоб молоді пари з дітками могли у вихідні дні відпочивати.
Ольга Молнар, молода мама:
– Думаю можна рух перекрити повністю огорожами, тоді точно ніхто не їздитиме. Що стосується доставки, то тут не так далеко пройтись.
Олена Сичугова, молода мама:
– В більшість магазинів товар завозять не з лицьової сторони, а з задньої, тому більшість транспорту тут не їхній, а скоріше покупців або взагалі сторонніх осіб. При тому, що тут взагалі не можна їздити, то вони їздять тут із швидкістю 40-50 кілометрів на годину і зовсім не зупиняються перед пішоходами. Треба хоча б поставити патруль та знаки і ввести штрафи. Можна і лежачі поліцейські використати. Там біля театру встановили подібні і значно краще для всіх учасників руху.
Ірина Товчко, пенсіонер:
– Ми за те, щоб в центрі міста, який в останній час притягає все більше молоді та туристів, було менше транспорту. Але думаю не можна все перекрити, оскільки до магазинів потрібно підвозити товар. А от біля Ратуші та пам'ятника воїнам-визволителям бажано, щоб взагалі руху авто не було. Потрібно зробити платні зупинки, а порушників штрафувати, як мінімум від 100 гривень. І є побажання рівної відповідальності за порушення власниками авто різних марок. А не так: якщо авто сучасне – то пропускати, а якщо простенькі «Жигулі» – то штрафувати.
{linkr:related;keywords:%C3%90%C2%BF%C3%91%C2%96%C3%91%C2%88%C3%90%C2%BE%C3%91%C2%85%C3%91%C2%96%C3%90%C2%B4%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%83+%C3%91%C2%87%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%83;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".