Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ЄГИПЕТСЬКА ТРАГЕДІЯ: СВІДЧЕННЯ ОЧЕВИДЦІВ

ЄГИПЕТСЬКА ТРАГЕДІЯ: СВІДЧЕННЯ ОЧЕВИДЦІВ

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
Як ми вже повідомляли, у листопаді в Єгипті сталися автокатастрофи, в яких загинули, а також були травмовані і українці. Якась кара на цю туристичну Мекку. Тепер от звідти надходять повідомлення про напад акули, жертвою якої вже стало п'ять туристів. Та повернімось до автокатастрофи, в якій загинула ужгородка і було травмовано троє мукачівців. На початку цього тижня до редакції завітали приватний підприємець Юрій Луца з дружиною Оленою і розповіли подробиці.
yurii_lucaЮрій Луца:
– В Мукачівській тур агенції «Екскурсія» ми придбали путівку в Єгипет на 10 днів. 10 листопада вилетіли зі Львова в туристичне містечко Кургаду, що розташоване на березі моря. Летіли три з половиною години. Отож, вже у готелі, де нас поселили, пообідали. До речі, в цьому містечку понад сто готелів. Поселилися ми метрів за 30 від моря. Температура повітря + 29 градусів, води – + 24. А сам готель, як ботанічний сад, нам дуже сподобалось. Нашу 5-річну доньку Катеринку ми мали можливість влаштували на певний час в дитячу групу, де за малятами наглядали вихователі, для дітей влаштовано спеціальний ігровий майданчик, ігри з ними проводив клоун.
Олена:
– Перші дні ми нікуди не їздили, купались, відпочивали. І поїздки були досить далекі – в Каїр, до єгипетських пірамід і ми не хотіли, щоб Катеринка втомилась. На п'ятий день нам запропонували екскурсію на острів у морі з лікувальними грязями біля міста Сафага і доставляють до нього на човні з прозорим дном. Це нас і підкупило, хоч екскурсія на трьох коштувала 105 доларів. Треба сказати, що дороги в Єгипті рівні, без поворотів. Ми купили в туроператора офіційно путівку, хоч наші ЗМІ потім повідомляли, ніби «ліву». У мікроавтобус нас помістилося 16 чоловік разом з шофером, із них – троє дітей.
Юрій:
– Як тільки поїхали, Олена занепокоїлась, шофер ніби не знав куди їхати, поїхав у один бік, потім повернувся і був якийсь збуджений. Хоч туристи з Росії, Білорусі сміялись, жартували, Олена ніби передчуваючи щось, почала молитися аби добре доїхали. Кілометрів за 10 до Сафаги раптом луснуло ліве заднє колесо, над яким я саме сидів. А швидкість була за 100 кілометрів на годину. Шофер почав гальмувати, але автобус занесло направо і він перекинувся, тричі перевернувшись у повітрі.
Олена:
– Запам'ятала, що я сама літала немов у невагомості. Але зі мною і Катеринкою ніби обійшлося, а Юркові пасажир, що сидів поруч, зламав праву руку в двох місцях. «Швидка» приїхала день за півгодини. Хочу сказати, що спец автомобіль облаштований за останнім словом, досі таких не бачила. У міста Сафага нам надали першу медичну допомогу, а потім повезли в шпиталь Кургади. Розмістили в палаті на двох чоловік, потім принесли ще ліжко для Катеринка. Ми дуже вдячні лікарям, персоналу, які дуже професійно і чуйно доглядали за нами. Юрію зробили операцію, як потім ми дізналися, коштує така понад 8 тисяч доларів. А з нас нічого не взяли.
Юрій:
– Потім ми подивилися, скільки коштувала наша страховка на 3-х чоловік. Замислилися – 71 гривню! Кожен думає: з іншими може хоч що статися, лем не зі мною. Я так думаю, на страховку не треба шкодувати, най ся краще не пригодиться, зате спокійніше. Нам порадили після повернення додому звернутися в турагенство за компенсацією. І справді, в «Екскурсії» нас запевнили, що як тільки одужаємо, можемо безплатно поїхати до Єгипту знову на 10 днів. Ми ще не вирішили, чи погодитись.
{linkr:related;keywords:%C3%91%C2%94%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%BF%C3%90%C2%B5%C3%91%C2%82;limit:5;title:%C3%90%C2%A1%C3%90%C2%B2%C3%91%C2%8F%C3%90%C2%B7%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BD%C3%90%C2%BD%C3%91%C2%8B%C3%90%C2%B5+%C3%91%C2%81%C3%91%C2%82%C3%90%C2%B0%C3%91%C2%82%C3%91%C2%8C%C3%90%C2%B8}
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".