Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ТУРБОТА ПРО ДІТЕЙ – ЩОДЕННЕ ЗАВДАННЯ ПРАВООХОРОНЦІВ

ТУРБОТА ПРО ДІТЕЙ – ЩОДЕННЕ ЗАВДАННЯ ПРАВООХОРОНЦІВ

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей (ВКМСД) Мукачівського міського відділу міліції часті гості місцевої школи-інтернату. У цьому навчальному закладі більшість дітей, які зростали без належної уваги і турботи з боку батьків. Також значна кількість неповнолітніх – це ті, які мали проблеми з порушенням закону, вели бродяжницький спосіб життя, жебракували або ж систематично прогулювали уроки. Саме тому без уваги правоохоронців ці діти не залишаються майже ніколи.
Марину Ільтьо, оперуповноважену відділу КМСД Мукачівського МВ УМВС більшість учнів цього закладу знають краще як власну матір. Вона завжди допоможе, підкаже, порадить. Нерідко намагається направити на правильну стежину і «непутящих» матерів, які кидають своїх чад напризволяще або примушують займатись випрошуванням грошей на вулицях. Так, днями відбулась чергова профілактична бесіда з учнями 5-6 класів Мукачівської школи-інтернат, які схильні до вчинення правопорушень. На перший погляд, ці 10-річні діти такі ж як й інші: з відкритими обличчями, невинними очима. Лише долі як не у всіх інших – складні. Багато з них вже знає, що таке алкоголь, сигарети, п'яні батьки, постійні сварки, життя впроголодь та найгірше – судимість.
10-літній Василь, який відвідує цю школу з першого класу, часто мав проблеми із порушенням закону. Він у сім'ї – найстарший, троє менших братиків і сестричок з нетерпінням чекають на ще одне немовля, адже мати, яка їх виховує сама, зараз вагітна вп'яте. Неповнолітній Василь розповідає, що йшов красти з такими ж хлопцями як він, бо не було вдома грошей, а йому просто хотілось солодощів. Як запевняють вчителі, проблеми у цього учня і з навчанням, адже він постійно пропускає заняття. І таких як він тут багато.
Саме тому дитячі будинки та школи-інтернати постійно перебувають під опікою правоохоронців міськвідділу. Подеколи тільки добре слово, увага, турбота дорослих вселяють у діток віру в те, що вони потрібні, що їх люблять і пам'ятають про них.
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".