Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства МАРШРУТКИ І ПАСАЖИРИ: ХТО ДЛЯ КОГО?

МАРШРУТКИ І ПАСАЖИРИ: ХТО ДЛЯ КОГО?

Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
Ой і раділи ми, жителі будинків 46, 51, 53, що на вулиці Індустріальній, будинків № 5, 17, 42 на вулиці Руської та жителі вулиць Гулака-Артемовського, Міклухо-Маклая. Ще б не радіти, і про нас подумали. Маршрутні автобуси до нас доїжджати стали. Зручно і дітям у школу добиратися і на роботу вчасно потрапиш, і пенсіонер в поліклініку добереться... Автобусів же було: 2 – 2, 2 – 3, 2 – 4, 2 – 7, 2 – 8, 2 – 9, 2 – 12...
Та радість наша була не довгою. Як тільки перевізники тендер виграли, так і про нас забули. Тепер довезуть нас маршрутні автобуси до колишнього ЗКЛ і витурюють водії із салонів. Смій тільки заікнутися, що довезли не до кінцевої, тобто до СП «Фішер-Мукачево». Та такого почуєш, що вуха в'януть не тільки у жінок і дітей. Але й одеським портовим вантажникам було б чому повчитися у наших «культурних» водіїв-перевізників. До речі, більшість з них не голені. Під час руху автобусів керманичі жваво ведуть переговори по мобілках, рулюючи тільки вільною рукою. На автобусній зупинці «ЗКЛ» по 15 і більше хвилин смакують кавою. Їх не турбує, що діти в школу запізнюються, робітники й службовці не встигають до місць праці.
На зупинці вже немає й таблички з графіком руху автобусів. Як і контролюючих дотримання розкладу руху. Зверталися з нашими бідами до керівника перевізників Івана Балоги. Та крім обіцянок навести порядок так нічого й не чуємо. Бо «віз і нині там».
Не скажемо, що всі водії безсердечні. Приємний виняток становлять водії автобуса 2 – 6. Ввічливі, охайні, в автобусі завжди чистота. І довозять до кінцевої зупинки. Ось на кого мали б рівнятися водії-заробітчани, для яких пасажири не люди, а гривеники до денної виручки.
Оскільки вже не знаємо до кого нам звертатися, то адресуємо свого листа в газету «Мукачівська Ратуша», бо віримо, що її журналісти розберуться в ситуації і допоможуть відновити маршрут і покласти край нашим бідам.
Від імені десятків обурених пасажирів – Любов Андріївна

Схожі новини:
Настіпні новини:
Попередні новини:

 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".