Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта

Щоб пам'ятали...

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Все більший проміжок часу відділяє нас від Великої Вітчизняної війни і все менше залишається свідків та учасників тих подій. Тому спілкування з сивочолими ветеранами є важливою частиною патріотичного виховання нашої молоді. Адже саме вони, справжні захисники Вітчизни , забезпечили та вибороли щасливе майбутнє для прийдешніх поколінь.
Напередодні Дня захисника Вітчизни вихованці гуртка «Юні журналісти» Мукачівського Будинку школярів відвідали та привітали зі святом ветерана Великої Вітчизняної війни, кавалера ордена Червоної Зірки та багатьох медалей, полковника Петра Степановича Піпу. Діти мали можливість в неформальній обстановці поспілкуватись з людиною, яка пройшла героїчний шлях на полях боїв та віддала служінню в армії багато років. Ветеран щиро та відверто відповів на запитання, які заздалегідь підготували гуртківці, показав свої нагороди, фотографії, листи та документи часів Великої Вітчизняної .
Петро Степанович розповів, що в буремному 1941 році йому виповнилося лише 16, тому для того, щоб попасти на фронт, він приписав собі два роки. Свою бойову біографію розпочав розвідником, потім служив в артилерії, а закінчив війну зв'язківцем. В мирний час захищав кордони нашої Вітчизни на Крайній Півночі, а потім продовжив службу в Закарпатті. З сумом та вдячністю згадав ветеран про бойових товаришів, які навіки залишилися на полях битв. Він порадив юним журналістам написати про них, щоб нагадати сучасній молоді про справжніх героїв, які для захисту Вітчизни віддали свої життя.
Зустріч з ветераном принесла дітям багато нових вражень та збагатила їх уявлення про Велику Вітчизняну війну. Розуміння того, що історію створюють звичайні люди, які в надзвичайних ситуаціях стають героями, змусило гуртківців замислитись над тим, які життєві та моральні цінності мають бути на першому місці в сучасної молоді і надало поштовх до подальшої творчості.
Олександра Софілканич, Руслана Матола, Євгенія Семененко. Гурток «Юні журналісти» Мукачівського Будинку школярів
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому

Моменти нашого міста


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".