Мукачівська Ратуша

Новини Мукачева. Новини Мукачівського міськвиконкому, оголошення Мукачева

  • Увеличить размер шрифта
  • Размер шрифта по умолчанию
  • Уменьшить размер шрифта
Головна Новини суспільства ІНФОРМАЦІЯ про проведену роботу щодо нагляду за додержанням законів Мукачівським МВ УМВС України в Закарпатській області за липень-серпень 2012 року

ІНФОРМАЦІЯ про проведену роботу щодо нагляду за додержанням законів Мукачівським МВ УМВС України в Закарпатській області за липень-серпень 2012 року

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
У ході здійснення прокурорського нагляду за додержанням вимог закону Мукачівським МВ УМВС України в Закарпатській області при прийнятті, реєстрації та вирішенні заяв і повідомлень про вчинені або ті, що готуються злочини, протягом липня-серпня 2012 року виявлено та поставлено на облік 3 злочини, раніше не зареєстровані, шляхом скасування незаконних постанов про відмову у порушенні кримінальної справи з одночасним її порушенням. Справи на даний час знаходяться у провадженні СВ Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області.
Також скасовано 41 постанову про відмову у порушенні кримінальної справи з направленням матеріалів для проведення додаткової перевірки.
Вивченням матеріалів кримінальних справ, що знаходилися у провадженні слідчих СВ Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області встановлено, що досудове слідство по багатьох з них ведеться поверхово та формально.
Протягом липня-серпня 2012 року прокуратурою м.Мукачево скасовано 14 незаконних постанов слідчих міськвідділу міліції про зупинення досудового слідства. У справах надано 20 письмових вказівок. За вказаний період скасовано 2 постанови слідчих міськвідділу міліції про закриття кримінальних справ.
За порушення, допущені під час проведення досудового слідства, протягом липня-серпня 2012 року прокуратурою міста порушено дисциплінарне провадження відносно одного слідчого міськвідділу міліції.
Крім того, у серпні 2012 року прокуратурою міста із залученням спеціаліста Мукачівської міської санітарно епідеміологічної станції та інспектора Мукачівського РУ УМНС України в Закарпатській області проведено перевірку стану додержання в ІТТ Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області конституційних прав громадян щодо їх матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення.
У ході перевірки були виявлені ряд недоліків з питань пожежної безпеки та умов медико-санітарного забезпечення осіб, які утримуються в ІТТ міськвідділу міліції.
На усунення виявлених у ході перевірки порушень, прокурором міста начальнику Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено подання про усунення порушень законодавства щодо захисту конституційних прав громадян при триманні їх в ІТТ міськвідділу міліції, яке на даний час перебуває на розгляді.
 

Додати коментар

В коментарях забороняється:
1. Заклики до міжрасової, религійної та міжнаціональної ворожнечі;
2. Заклики до протиправних дій;
3. Образи авторів материалів, інших відвідувачів сайту, адміністрації сайту.
Всі коментарі в яких буде помічено подібний зміст будуть видалені.
За зміст коментарів відповідальність несуть їх автори.
Адміністрація сайту також залишає за собою виключне право видаляти будь-які коментарі без попереджень та пояснень.


Защитный код
Обновить

Останні коментарі

Наша кнопка

Мукачівська ратуша - офіційні новини Мукачівського міськвиконкому


brekets
brekets

Авторизація

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

"Мукачівська ратуша" це сайт на якому ви завжди знайдете цікаві та найсвіжіші новини міста Мукачево, району, новини Закарпаття та України. Підписавшись на розсилку ви зможете отримувати новини Мукачева з перших рук.

На сайті "Мукачівська Ратуша" ви зможете знайти декілька рубрик на які поділені всі останні новини Мукачева:

Політичні новини - тут зібрані всі матеріали сайту "Мукачівська Ратуша", які мають політичний напрямок. Останні новини міськвиконкому, постанови Мукачівської міської ради, тощо.

Спортивні новини - в цій категорії зібрано спортивні новини Мукачева. Ексклюзивні матеріали, інтерв`ю, репортажі на сайті. Футбол, шахи, баскетбол, бокс, легка атлетика...

Новини суспільства - тут на сайті "Мукачівська ратуша" зібрано всі новини культури, нариси про громадське життя міста Мукачево.

Глас народу! - в цій категорії ви можете написати про те, що вас турбує, написати те чим ви хочете поділитися з іншими, задати питання нашій владі. Отже ваші новини це новини нашого міста - міста Мукачево. Для того щоб додати свій матеріал, треба бути зареєстрованим користувачем зі статусом "автор".